سوپ نودل کره ای با سبزیجات، یه غذایی که تو پونزده بیست دقیقه آماده‌ست واسه روزایی که از گرسنگی داریم غش میکنیم!

این مدل خوراکها معروفن به اِگ‌دراپ یعنی توش تخم‌مرغ همزده داره و به این ترتیب پروتئین مورد نیاز خوراک رو تأمین میکنن. یه جورایی شبیه اشکنه و غذاهای شمالی خودمون!

نودل های نیمه آماده توی بازار معمولا در دسترس تر هستن و میتونین طعم دلخواه‌تون رو انتخاب کنین و به جای استاک از پودری که تو بسته‌ها هست استفاده کنید، اما اگه نودلهای معمول شرقی رو استفاده میکنید استفاده از استاک مرغ، گوشت یا سبزیجات برای پخت نودل بهتره و طعمش رو بهتر میکنه و اگه هم کلا نودل در دسترس نبود اسپاگتی گزینه خوبیه البته زمان پختش بیشتره و ممکنه آب بیشتری نیاز باشه برای پخت!

اگه از سس سویا و نودل نیمه آماده یا عصاره گوشت و مرغ آماده استفاده میکنید مراقب میزان نمک باشید چون تمام این مواد به اندازه کافی نمک دارن!

مواد لازم برای تهیه سوپ نودل کره ای برای هر نفر

  • نودل آماده ۱ بسته
  • پیازچه ۲ ساقه
  • گوجه فرنگی پوره شده ۲ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • سویا سس ۱ قاشق چایخوری یا مقداری نمک
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • استاک مرغ یا گوشت یا سبزیجات ۲ لیوان
  • روغن (ترجیحا روغن کنجد) ۱ قاشق سوپخوری
  • تخم‌مرغ‌ ۱ عدد

دستور پخت تهیه سوپ نودل کره ای ساده با سبزیجات

طرز تهیه سوپ نودل کره ای

برای شروع در تابه گود یا قابلمه روغن بریزید، سیر را اضافه کنید و کمی دقیقه تفت دهید سپس نیمی از پیازچه را اضافه کنید و کمی که نرم شد، گوجه فرنگی پوره شده، سویا سس و مقداری پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید (سس این نوع نودل معمولا کمی تندتر از حد معمول است).

سپس اجازه دهید گوجه فرنگی همراه مواد حدود ۵ دقیقه بجوشد و رنگ بیاندازد.

اگر از نودل نیمه آماده استفاده میکنید پودر داخل بسته بندی را به همراه دو لیوان آب به مواد اضافه کنید؛ در غیر این صورت استاک انتخابی خود را جایگزین نمایید.

صبر کنید تا مواد به جوش بیاید و تخم مرغ هم زده را به آن اضافه کنید و چند دور به آرامی هم بزنید تا تخم مرغ ببندد سپس نودل را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا نودل نرم شود.

به هنگام سرو مقداری پیازچه خرد شده روی آن بپاشید.

 

5/5 - (1 امتیاز)