رولت خامه ای با تم یلدایی! رولت از اون شیرینی های پرطرفدار و محبوب که این بار به شکل هندوانه و مخصوص شب یلدا! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه رولت هندوانه ای یلدایی
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد سفید قنادی ۱۰۰ گرم (حدود دو سوم لیوان)
- شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
- آب جوش ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه رولت هندوانه ای یلدایی
برای شروع ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم و سفیده رو با همزن زدم تا فرم بگیره، زرده رو با شکر و وانیل با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
آب جوش ریختم، دور گیری هم انجام دادم ، عسل هم ریختم. (عسل بابت خوش رنگ شدن هست و قابل حذفه)
سفیده رو به زرده اضافه کردم و با لیسک دورانی مخلوط کردم، به دو قسمت مساوی موادم رو تقسیم کردم. آرد رو به دو تقسیم کردم و به هر کدوم ۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) آردی که ۳ بار الک شده ریختم و قبل کامل ترکیب کردن رنگ خوراکی هم ریختم و دورانی مخلوط کردم. به یکی رنگ خوراکی سبز و دیگری رنگ خوراکی قرمز ریختم. (رنگ خوراکی ژله ای)
قسمتی که سبز رنگه یکی دو قاشق برداشتم و جدا بهش رنگ سبز ریختم تا برای سبزهای پر رنگ طرح هندوانه.
سینی ۳۰ در ۴۰ کفش کاغذ انداختم و کاغذ رو چرب کردم. از دو طرف مواد رو ریختم و یکدست کردم. قسمت سبز پر رنگ رو هم داخل قیف یکبار مصرف ریختم و خط هایی کشیدم و طرح دادم.
سینی رو چند بار روی سطح کار کوبیدم. (برای قالب ۳۵×۲۵ سه تخم مرغ کافیه.)
فر از یک ربع قبل گرم کردم، فر برقی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد، فر گازی دمای ۲۱۰ تا ۲۲۰ درجه درجه سانتی گراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه گذاشتم.
اگر زود از فر خارج کنید و نپزه رولت خمیر میشه. اگه خیلی زیاد بمونه نونش خشک میشه.
دمای فرها فرق می کنه حتما خودتون باز چک کنید. بدون فر در تابه دو طرف روی گاز می تونید درست کنید.
بلافاصله روی آن پارچه تمیز انداختم و روی آن سینی دیگری قرار دادم تا خنک بشه. بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کردم و از قسمت قرمز رنگ با پارچه رول کردم و در یخچال قرار دادم.
من از خامه قنادی استفاده کردم، نرم شد، اول با دور کند همزن دو دقیقه و بعد با دور تند همزن دو سه دقیقه زدم تا فرم بگیره.
دو قسمت خامه فرم گرفته هست هر کدوم رو من ۲۰۰ گرمی جدا کردم و به یک قسمت رنگ خوراکی قرمز اضافه کردم.
نون رولت رو از یخچال بیرون آوردم و قسمت قرمز رنگ، خامه قرمز و قسمت سبز، خامه سفید زدم و رول کردم و یخچال گذاشتم، حدود ۴ ساعت، هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تر هستش.
با چاقوی تیز برش دادم و برای دونه های هندوانه از شکلات چیپسی استفاده کردم.