دسر شب یلدا با بیسکویت ساده و خوشمزه! اگه میخوای یه آیتم جذاب و خوشمزه برای سر سفره هاتون داشته باشین که هم سریع آماده میشه و به خاطر تک نفره بودنش راحت میتونید پذیرای مهموناتون باشید این دسر یلدایی با بیسکویت پتی بور رو از دست ندید!

مواد لازم برای تهیه دسر یلدایی با بیسکویت پتی بور و انار

  • بیسکویت پتی پور یک بسته
  • کره ۵۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۱۰۰ گرم
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • پودر قند ۳ قاشق غذاخوری سر صاف
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سر صاف
  • آب سرد ۷ قاشق غذاخوری
  • ژله انار نصف بسته
  • آب داغ سه چهارم لیوان
  • انار دون شده

دستور تهیه دسر یلدایی با بیسکویت پتی بور و انار

طرز تهیه دسر یلدایی با بیسکویت پتی بور و انار

برای شروع ابتدا بیسکویت ها را داخل بلندر میریزیم تا پودر شوند کره آب شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم.

سپس پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و بن ماری میکنیم کنار میزاریم تا مایه پنیری مون رو درست کنیم.

پنیر، خامه صبحانه و پودر قند و با هم مخلوط میکنیم تا کاملا نرم و یکدست بشه بعد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

در ادامه کپسول های کاغذی را داخل قالب مافین میزاریم و برای لایه اول بیسکویت میزاریم تا نصف مافین روشونو کاملاً صاف و فشرده میکنیم بعد مایه پنیری رو روش میریزیم روشو کاملاً پر نمی کنیم تا جا برای انار و ژله هم بمونه یکی دو ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده.

تو این فاصله پودر ژله انار و آب جوش مخلوط می کنیم تا صاف و شفاف بشه میزاریم تو محیط بمونه و خنک بشه بعد از اینکه مایع پنیری خودشو گرفت از یخچال در میاریم و روشون انار های دون شده رو میزاریم، ژله انار رو هم تا جایی که کپسول پربشه میریزیم.

برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده و دسر یلدایی با بیسکویت پتی بور و انار خوشمزه‌مون آماده بشه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار کرده.

فیلم طرز تهیه دسر شب یلدا با بیسکویت پتی بور



طرز تهیه دسر شب یلدا با ژله

طرز تهیه دسر شب یلدا با ژله
اين دسر از سه‌ لايه تشکيل شده‌؛ برای لايه ی اول نصف بسته‌ ژله‌ انار رو با نصف ليوان آب جوش بنماری کردم‌ وقتی خنک شد کف قالب مقداری انار دون شده‌ ريختم و بعد کمی ژله‌ ی انار، اين مرحله‌ رو توی چند نوبت‌ انجام‌ بدين تا انارها روی سطح ژله‌ جمع نشن.

برای لايه ی دوم‌ مابقی ژله‌ ی انار رو با نصف ليوان آب جوش بنماری کردم‌ و بعد از این‌که کاملأ سرد شد نصف ليوان بستنی آب شده‌ باهاش مخلوط کردم‌ و روی لايه ی اول که‌ نيم بند شده‌ بود ريختم.

برای لايه ی سوم‌ هم‌ پاناکوتا شکلاتی درست‌ کردم به‌ این‌ صورت‌ که اول یک و نیم ليوان شیر رو داخل يه قابلمه ي کوچیک می‌ریزیم، 1/3 ليوان شکر و 2 قاشق پودر کاکائو بهش اضافه می‌کنیم و میذاریم روی حرارت تا شکر و کاکائو حل شه سپس 2 قاشق ژلاتین رو با 6 قاشق غذاخوری خوری آب بنماری کرده‌ و داخل قابلمه می‌ریزیم.

دقت‌ کنين که‌ شير اصلآ نبايد بجوشه، حالا 100 گرم‌ خامه رو با کمی از مواد داخل قابلمه مخلوط و یک‌دست می‌کنیم و بعد به‌ مواد اضافه می‌کنیم، اين جوری خامه دون دون نمی‌شه.

مرتب هم میزنیم تا خامه پخته شه بعد حرارت‌ رو خاموش کرده و کمی وانیل اضافه می‌کنیم.

وقتی پاناکوتا سرد شد و از داغی افتاد روی لايه ی دوم‌ می‌ریزیم و بعد قالب رو يه شب‌ تا صبح داخل یخچال قرار میدیم تا کاملا ببنده.

اين دسر راحت از قالب جدا می‌شه ولی بهتره کمی با روغن‌ قالب رو چرب کنيم.

برای شب یلدا چی درست کنم؟

4.8/5 - (131 امتیاز)