رولت پنکیک شکلاتی رو امتحان کردید؟ هم ساده ست و هم خیلی خیلی خوشمزه.
مواد لازم برای تهیه رولت پنکیک شکلاتی
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۲ لیوان
- روغن مایع نصف استکان
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- آرد یک و نیم لیوان
- وانیل کمی (یک قاشق چایخوری)
برای کرم میانی
- یک پاکت خامه صبحانه (۲۰۰میلی لیتر)
- یک چهارم لیوان پودر قند
- یا میتونید برای کرم میانی به دلخواه خامه آماده قنادی استفاده کنید
- شکلات رنده شده کمی به دلخواه برای مغز میانی رولت
برای تزیین
- شکلات سفید مقداری به دلخواه
دستور پخت رولت پنکیک شکلاتی
برای شروع ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
در ادامه روغن و شیر را اضافه کرده و با مواد ترکیب میکنیم.
اکنون آرد و پودر کاکائو رو روی مواد الک نموده و همه مواد رو خوب با هم مخلوط کرده تا خمیر یکدستی بدست بیاد و غلظت خمیر به مقدار مناسب برسه.
اکنون داخل تابه نسبتا بزرگ (کف تابه بزرگتر باشه برای رول کردن مناسب تر است) که کف آن را کمی چرب کردیم به مقدار لازم از خمیر ریخته و اجازه میدیدم با حرارت متوسط یا نسبتا ملایم بپزد.
سپس بر میگردانیم تا سمت دیگش هم بپزد.
کافیه کمی تغییر رنگ بده. زیاد نگه ندارید که خنک بشه خشک نشه.
اکنون وقتی همه پنکیک ها پخت اجازه میدیم خنک بشن. در این فاصله کرم رو آماده میکنیم. اگر از خامه آماده قنادی استفاده کنید کارتون راحت خواهد بود.
اگر خامه صبحانه میخوایید فرم بدید نکاتش رو حتما رعایت کنید. خامه قبل فرم دادن نیم الی یک ساعت فریز باشه.
ظرف مورد نظر و پره های همزن هم قبلش یخچال بزارید تا خنک بشن
اکنون خامه رو درون ظرف مورد نظر ریخته و با دور تند همزن شروع به زدن میکنیم. پودر قند رو همون اول یا اینکه وقتی کمی فرم گرفت سپس میتونید اضافه نمایید.
این کرم آماده شده رو وسط همه پنکیک ها زده و رول میکنیم. به دلخواه مقداری شکلات رنده شده هم میتونیم داخل رولت بریزیم. روشون رو پوشانده و حدود ۲ ساعت یخچال میزاریم تا خوب خودشو بگیره.
برای تزیین هم میتونید شکلات سفید رو به روش بنماری (روی بخار کتری) ذوب کرده و استفاده نمایید.
اکنون مانند رولت هارو برش زده و تزیین نمایبد. نوش جان