روکر انار یه دسر فوق العاده خوشمزه و مجلسی! دسر ایتالیایی روکر از اون دسرهای بسیار خوشمزه و لذیذ هست که روکر موز هم یکی از اون هاست. این بار تم یلدایی گرفته و با انار هست. همین دستور رو با جایگزین کردن هر نوع میوه دل خواه و پودر ژله متناسب اون میوه می تونید درست کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر روکر انار
- پودر ژله انار ۱ بسته
- پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
- نشاسته ذرت ۳۰ گرم (تقریبا ۳ قاشق غذاخوری)
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
- خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
- شیر ۲ لیوان
- شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
- انار ۱ عدد
- بیسکوییت پتی بور نصف بسته (۱۵ عدد، ۶۰ گرم)
- گردو خرد شده به میزان دلخواه
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه دسر روکر انار
برای شروع ابتدا یک بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم، روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش حل بشه.
یک مقدار جزیی از ژله رو با یکی دو قاشق شیر ترکیب کردم (این رو به خاطر طرح وسط قالبم که مشخص بشه و نمایان بشه انجام دادم) وسط طرح قالب ریختم و یخچال گذاشتم.
بعد مقداری از ژله رو در قالب ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه و بعد انار دون شده و خلال پسته داخلش ریختم و مجدد مابقی ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال.
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم. نشاسته ذرت رو اضافه کردم و یک کم زدم.
توی یه ظرفی نصف لیوان آب سرد ریختم، پودر ژلاتین رو روش پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه.
شیر رو داخل ظرفی ریختم، روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه قبل جوشیدن مواد تخم مرغی رو بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم یه کم روی حرارت حدودا یکی دو دقیقه بمونه و بعد از حرارت برداشتم و گداشتم توی محیط از دما بیفته.
برای تهیه خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم از فریزر بیرون آوردم یه کم که نرم شد، اول با دور کند همزن دو سه دقیقه زدم و بعد دو سه دقیقه دیگه با دور تند تا فرم بگیره و بعد پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه کردم.
مواد خامه و پنیری رو داخل مواد ریختم و مخلوط کردم. بیسکوییت خرد شده، گردو خرد شده و انار دون شده ریختم.
قالب رو از یخچال بیرون آوردم و مواد رو توش ریختم و مجدد توی یخچال گذاشتم تا خوب بسته بشه حداقل ۶ الی ۷ ساعتی بمونه.
از یخچال بیرون آوردم دورش رو آزاد کردم توی آب ولرم چند ثانیه قرار دادم، از جاش آزاد شده و بعد یه دیس مرطوب روش قرار دادم و برگردوندم.
حتما بزارین مواد از داغی بیفته و بعد بيسکوئيت هارو داخلش بریزین وقتی مواد روکر کاملا خنک شد روی ژله بریزین و حداقل ۸ ساعت بزارین یخچال بمونه.