رنگینک خرما قالبی یه دسر خوشمزه برای ماه رمضان و افطار … با این مقدار مواد اولیه ده قالب رنگینک داشتم.
مواد لازم برای تهیه رنگینک خرمای قالبی
- آرد سفید 150 گرم (یک پیمانه)
- روغن مایع 35 گرم (2 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چای خوری)
- کره 80 گرم
- دارچین کمی بسته به ذائقه
- پودر قند 15 گرم (1 قاشق غذاخوری)
- خرما و گردو به مقدار لازم
دستور تهیه رنگینک خرما قالبی مدرن و شیک و مجلسی مرحله به مرحله
برای شروع ابتدا هسته های خرما رو در بیارید و بجای هسته، یک چهارم مغز یک گردو رو بذارید.
سپس آرد سفید (یا آرد سفید + آرد نخودچی) را الک و روی حرارت کم تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و به رنگ طلایی دربیاد.
بعد آرد رو حتما دوباره الک و به تابه برگردونید و کره و دارچین رو اضافه کنید. کره که آب شد روغن مایع رو بریزید تا خمیری بشه.
اگر احساس کردید روغن کمه، کمی دیگه اضافه کنید. یکی دو دقیقه روی حرارت کم هم بزنید بعد حرارت رو خاموش و پودر قند رو اضافه کنید.
روش اول:
توی قالب مورد نظرتون پلاستیک یا سلفون انداخته، نصف مواد رو بریزید، خرماها رو بچینید و نصف دیگه مواد رو بریزید.
روش دوم:
توی قالب های کوچک سیلیکونی رو با برس و روغن مایع یه ذره چرب، قالب رو تا نصف از مواد پر کنید، توی هر قالب بسته به کوچکی یا بزرگی قالب، یک یا دو دونه خرما قرار بدید و بقیه قالب رو دوباره با مواد پر کنید.
قالب رو حدود دو ساعت توی یخچال بذارید تا خوب خودش رو بگیره و سفت بشه.
بعد اونها رو برگردونید و تزئین کنید.
نکات مهم تهیه رنگینک خرما قالبی
- میتونید 3 قاشق غذاخوری (30 گرم) از آرد سفید رو بردارید و بجای اون همون مقدار آرد نخودچی بریزید.
- میتونید روغن مایع رو حذف و کره بریزید.
- میتونید بجای دارچین از پودر هل استفاده کنید.
- میتونید پودر قند رو حذف، و بعد از آماده شدن روی رنگینک رو با پودر قند تزئین کنید.