طرز پخت این حلوا بیسکویتی فوق العاده خوشمزه و آسون رو براتون آماده کردم که بینظیره! هرچی بگم کم گفتم! تا خودتون امتحان نکنید نمیشه. فقط خودتون باید امتحان کنید تا ببینید که چقدر عالیه!

اصلا نیاز به تفت دادن طولانی نداره و سریع ۲۰ دقیقه ای آماده میشه.

یه حلوای سریع و راحت و البته خیلی خیلی خوشمزه. اگر روزه میگیری و دلتون حلوا می خواد یا اگر مهمون دعوت کردید و کلی خوراکی های خوشمزه درست کردی اما وقت نکردی حلوا به روش سنتی درست کنید، بهتون پیشنهاد میدم این حلوای خوشمزه رو که فقط نهایتا نیمساعت وقتتون رو میگیره.


مواد لازم برای تهیه حلوا بیسکویتی با بیسکویت پتی بور

  • بيسکوئيت پودر شده ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱/۳ لیوان
  • کره ۲۵ گرم

مواد لازم شیره

  • شیر ۱ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • زعفران دمکرده غلیظ مقداری
  • هل نصف قاشق چای خوری
  • گلاب ۱/۴ لیوان

دستور پخت حلوا بیسکویتی با بیسکویت پتی بور ساده

طرز تهیه حلوا بیسکویتی با بیسکویت پتی بور

بيسکوئيت از هر مدلی میتونه باشه، فقط وانیلی باشه، من از یک بسته بيسکوئيت پتی بور استفاده کردم.

میتونید داخل دستگاه غذاساز پودر کنید یا داخل کیسه زیپ دار بریزید بيسکوئيت هارو و با گوشت کوب یا وردنه روش بکوبید.

بعد پودر کردن حتما از الک رد کنید که دونه درشت بینش نباشه.

برای شروع ابتدا شیره رو درست کنیم.

یعنی شیر، شکر، گلاب، هل، زعفران مخلوط و روی حرارت میذاریم تا زمانیکه شکر حل بشه ولی اصلا نجوشه.

سپس بيسکوئيت پودر شده رو داخل تابه می‌گذاریم و ۵ تا ۶ دقیقه تفت میدیم، کره و روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم، در نهایت شیره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانیکه به غلظت برسه.

اگر میخواید مثل من ماسوره بزنید، شل تر بردارید و اگر میخواید داخل بشقاب بریزید ،کمی بیشتر هم بزنید و گهواره ای کنید.

امیدوارم درست کنید و نوش‌جان کنید.

دستور پخت حلوا بیسکویتی با بیسکویت پتی بور کاکائویی

مواد لازم

  • برای شهد
  • شیر ۱پیمانه
  • شکر ۱/۲پیمانه
  • گلاب ۱/۴پیمانه
  • زعفران غلیظ
  • هل

شیر و شکر و زعفران روی حرارت ملایم تا زمانی که شکر حل بشه و گلاب و هل رو اضافه میکنیم.

حرارت رو خاموش میکنیم و کنار میزاریم.

نکته: شیر اصلا نباید بجوشه فقط در حد حل شدن شکر

مواد حلوا

  • بیسکوئیت خرد شده ۱ پیمانه
  • کره ۲۵ گرم
  • روغن مایع ۱/۳پیمانه

بیسکوییت رو خرد و از الک رد میکنیم و به مدت ۵الی ۶ دقیقه تفت میدیم.

کره و روغن رو اضافه میکنیم و حدود ۱۰دقیقه مجدد تفت میدیم.

الان وقت اضافه کردن شهد هست، شهد رو تا جایی اضافه میکنیم که حلوا جمع بشه.

نیازی به گهواره کردن نیست، این حلوا رو به راحتی میتونید ماسوره بزنید.

برای این حلوا من از بیسکوئیت پتی بور شکلاتی استفاده کردم (طعم خیلی خوبی داشت) و قطعا اگر از بیسکوئیت ساده استفاده کنید رنگش روشن تر از حلوای من خواهد شد.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

5/5 - (1 امتیاز)