شکلات رافائلو نارگیلی یکی از شکلات های خوشمزه ست که خیلی راحت توی خونه این می تونید این شکلات نارگیلی رافائلو پرطرفدار رو درست کنید.
مواد لازم برای تهیه شکلات رافائلو نارگیلی
- کره ۳۰ گرم
- شکلات سفید ۳۵ گرم
- خامه صبحانه ۷۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
- شیر عسل ۶۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
- پودر نارگیل ۸۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
- ویفر نارگیلی ۴۰ گرم ( حدود ۴ تا ۵ عدد)
- بادام ۱۵ تا ۲۰ عدد
با این مقدار مواد اولیه من ۱۵ عدد شکلات نارگیلی رافائلو داشتم.
طرز تهیه شکلات نارگیلی رافائلو
برای شروع ابتدا روی بادام ها آب جوش ریختم، دو الی سه دقیقه گذاشتم موند و بعد آبش رو عوض کردم و آب سرد ریختم و به راحتی پوست بادام جدا کردم.
سپس بادام ها رو روی حرارت کم تفت دادم و بو دادم و بعد کنار گذاشتم.
در ادامه خامه رو روی حرارت غیر مستقبم گذاشتم تا گرم بشه اما نجوشه، شکلات رو خرد کردم و با خامه ترکیب کردم و از همزن استفاده کردم و دو سه دقیقه زدم و بعد در فریزر دو ساعت گداشتم بمونه.
سپس پودر نارگیل و کره نرم و شیر عسلی رو با هم مخلوط کردم تا به حالت خمیری در بیاد. اگر خمیری نشد کمی شیر عسلی بریزید.
ویفر نارگیلی رو هم پودر کردم.
خامه و شکلات رو بعد از دو ساعت از فریزر بیرون آوردم و مخلوط کردم و خیلی کم با همزن زدم.
حالا موادم رو روی صفحه کار چیدم.
ترکیب پودر نارگیل و شیر عسل، ترکیب خامه و شکلات، ویفر پودر شده، پودر نارگیل، بادام تفت داده شده.
یه مقدار از ترکیب پودر نارگیل و شیر عسل برداشتم کف دستم کمی پهن کردم و وسطش بادام قرار دادم و بعد پیچیدم و گرد کردم و بعد در ترکیب شکلات و خامه غلتوندم و بعد داخل ویفر پودر شده و در آخر در پودر نارگیل غلتوندم.
شکلات رافائلو نارگیلی خوشمزه مون آماده است. نوش جان