دلمه کاهو چینی یه دلمه خوشگل و خوشمزه ست که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه دلمه کاهو چینی
- گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
- کاهو چینی یک عدد
- لپه پخته له شده دوقاشق غذاخوری
- برنج پخته سه الی چهارقاشق غذاخوری
- گشنیز خردشده سه قاشق غذاخوری
- شوید خشک یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ یه دونه
- برنج باسماتی هندی خیس شده حدود یک پیمانه
- سیر سه حبه خردشده
- پیاز رنده شده یه دونه خیلی بزرگ
ادویه شامل
- تخم گشنیز پودر شده یک قاشق مرباخوری
- زردچوبه یک قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری
- کاری یک قاشق مرباخوری
- نمک به اندازه کافی
دستور پخت دلمه کاهو چینی
سیر و پیاز رنده شده رو کمی سرخ کنین وادویه بهش بزنین وبذارین کنار و کاهو چینی رو ورقه کنید وبشورین وکمی آب جوش بریزین روش تا کمی برگاش نرم بشه.
حالا تمام مواد رو مخلوط کنین بجز برنج باسماتی و خوب ورز بدین وازمواد به اندازه یه نارنگی بردارین و گرد کنین و ته کاهو ها رو که ساقه ضخیم داره قطع کنید و گوشت رو بزنین توی برنج هندی و بذارین وسط کاهو و دور شو با برگ سیر یا پیازچه ببندین و گره بزنین و کف ظرفون رو کمی چرب کنین و ساقه های کاهو رو کف ظرف بچینین و دلمه ها رو بچینین و در آخر یه لیوان آب با سه قاشق آب لیموی تازه مخلوط کنین و بریزین.
تو قابلمه و در ظرف رو ببندین فقط حواستون باشه در ظرفتون اگه سوراخ داره دمی هم بذارین چون برنج باسماتی باید قد بکشه و دلمه ها تونو زیباتر کنه با شعله خیلی ملایم یک ساعت برای پخت دلمه ها کافیه خیلی خوشمزه و خوشگله این دلمه از خوردنش لذت میبرین. نوووش جان