دلمه کاهو چینی  یه دلمه خوشگل و خوشمزه ست که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.

مواد لازم برای تهیه دلمه کاهو چینی

  • گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
  • کاهو چینی یک عدد
  • لپه پخته له شده دوقاشق غذاخوری
  • برنج پخته سه الی چهارقاشق غذاخوری
  • گشنیز خردشده سه قاشق غذاخوری
  • شوید خشک یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یه دونه
  • برنج باسماتی هندی خیس شده حدود یک پیمانه
  • سیر سه حبه خردشده
  • پیاز رنده شده یه دونه خیلی بزرگ

ادویه شامل

  • تخم گشنیز پودر شده یک قاشق مرباخوری
  • زردچوبه یک قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری
  • کاری یک قاشق مرباخوری
  • نمک به اندازه کافی

دستور پخت دلمه کاهو چینی

طرز تهیه دلمه کاهو چینی خوشمزه و متفاوت

سیر و پیاز رنده شده رو کمی سرخ کنین وادویه بهش بزنین وبذارین کنار و کاهو چینی رو ورقه کنید وبشورین وکمی آب جوش بریزین روش تا کمی برگاش نرم بشه.

حالا تمام مواد رو مخلوط کنین بجز برنج باسماتی و خوب ورز بدین وازمواد به اندازه یه نارنگی بردارین و گرد کنین و ته کاهو ها رو که ساقه ضخیم داره قطع کنید و گوشت رو بزنین توی برنج هندی و بذارین وسط کاهو و دور شو با برگ سیر یا پیازچه ببندین و گره بزنین و کف ظرفون رو کمی چرب کنین و ساقه های کاهو رو کف ظرف بچینین و دلمه ها رو بچینین و در آخر یه لیوان آب با سه قاشق آب لیموی تازه مخلوط کنین و بریزین.

تو قابلمه و در ظرف رو ببندین فقط حواستون باشه در ظرفتون اگه سوراخ داره دمی هم بذارین چون برنج باسماتی باید قد بکشه و دلمه ها تونو زیباتر کنه با شعله خیلی ملایم یک ساعت برای پخت دلمه ها کافیه خیلی خوشمزه و خوشگله این دلمه از خوردنش لذت میبرین. نوووش جان

Rate this post