دونـات کدو حـلوایـی رو امتحان کردید؟ یه دونات خوشمزه با طعم متفاوت که به دلیل استفاده از کدو تنبل کلی ویتامین و مواد مغذی داره و خیلی مقویه. اگه تو فصلی از سال هستید که به کدو حلوایی دسترسی دارید یا تو بازار موجود هست پیشنهاد می کنم حتما این دونات کدو حلوایی رو امتحان کنید. اگه کدو حلوایی رو فریز کنید هم که دیگه همیشه می تونید درستش کنید. بریم برای مواد لازم و دستور پخت دونات کدو حلوایی خـوشـمزه و خـوش طـعم.
مـواد لازم برای تهیه دونات کدو حلوایی بدون فر
- پـوره کدو حـلوایـی نـصف لیوان
- شـیر ولـرم نـصف لـیوان
- آرد قنادی چـهار الـی پنج لـیوان
- تـخم مـرغ دو عـدد
- وانـیل نـصف قاشق چای خوری
- کره هفتاد گرم
- نمک نوک قاشق چای خوری
مـواد لازم خـمیر مایـه
- آب ولـرم یک سوم لـیوان
- خـمیر مایـه یک قاشق غذاخوری سرصاف
- شکر یک قاشق چای خوری
دستور پخت دونات کدو حلوایی بدون فر
کره و شکر و وانـیل بـه مـدت پـنج دقـیقه بـا هـمزن بـرقــی یـا دسـتی بـزنید تـا کرمی رنـگ بـشه. دو عـدد تـخم مـرغ اضـافـه کنید چـند ثـانـیه بـزنـید.
خـمیر مـایـه به عـمل آمده را اضـافـه کنید.
پـوره کدو حـلوایی اضـافه کنید با لیسک بهم بزنید تا یکدست بشه. شـیر ولـرم اضـافه کنید چـند ثانـیه بـا لیسک بهم بزنید.
نمک و آرد سـه دفعه الک کنید. چـهار لـیوان آرد کم کم اضـافـه کنید تا خـمیر لطیفی بـدسـت بیاد.
خمیر روی تـخته کار ببرید یک لیوان بـاقیمانده آرد کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر بدست بیاد.
کف ظرف چرب کنید خمیر داخلش قرار بدید برش برنید سلیفون بکشید یکساعت تو جای نسبتا گرم بمونه.
بعد از به عمل اومدن پف خمیر با پشت دست بگیرد چونه های پنجاه الی شصت گرمی بردارید با دست مقداری پهن کنید و قالب بزنید.
به مدت پانزده دقیقه استراحت دوم بدید.
داخل ظرف کوچیکی روغن مایع بریزید روی شعله ملایم دونات ها رو سرخ کنید تا مغز پخت بشه. من بعد از سرخ کردن دونات آغشته به شکر و دارچین کردم تا خوش طعم بشه سلیقه ای میتونید شکلات بزنید. نوش جان
نکته مهم: خمیر این دونات چون کدو حلوایی داره باید کم کم آرد اضافه کنید ورز بدید تا بتونید جمع کنید خمیر رو.