پاناکوتای انار از دسرهای دوست داشتنی و خوشمزه و محبوبه. انتحاب طرح و اندازه قالب هم به سلیقه خودتون بستگی داره. هم میتونید داخل لیوان پاناکوتای انار لیوانی درست کنید و هم داخل قالب بریزید و داخل ظرف سرو برگردونید. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه پاناکوتای انار
- شیر ۲ لیوان
- پودر ژلاتین ۲۰گرم (۲ قاشق غذاخوری)
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)
- شکر ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر ژله انار یک بسته
- پودر ژله آلوورا نصف بسته
آموزش روش تهیه پاناکوتای انار در قالب مناسب شب یلدا
برای شروع ابتدا یک بسته پودر ژله انار رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم، روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد مقداری ازش برداشتم و گداشتم یخچال نیم بند بشه.
سپس نصف بسته پودر ژله آلوورا رو با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و گذاشتم یخچال نیم بند بشه.
قالب من پلاستیکی هستش. قالب رو خیلی جزئی با روغن مایع چرب کردم.
از ژله انار نیم بند شده داخل قسمت طرح دار دور گل ریختم و بعد گداشتم یخچال که کمی خودش رو بگیره. بعد از ژله آلوورا نیم بند شده داخل طرح گل ریختم و از دونه های انار و خلال پسته هم استفاده کردم.
این رو چند بار تکرار کردم و کمی ریختم و هر بار گذاشتم یخچال که کمی بگیره تا نهایت کل قسمت طرح دار پر بشه.
برای تهیه پاناکوتا نصف لیوان شیر و پودر ژلاتین رو روی حرارت غیر مستفیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه.
بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم. شیر نجوشه و فقط در حد حل شدن شکر داغ بشه کافی هستش. ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم.
خامه رو هم در ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم تا خامه گرم بشه اما نجوشه.
خامه رو قبل از اینکه بحوشه، از روی حرارت برداشتم، از مواد شیر مقداری برداشتم و داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و بعد کلش رو داخل مواد ریختم و آخر کار وانیل رو ریختم و از روی حرارت برداشتم، کنار قرار دادم که خنک بشه.
روی لایه قبلی مقداری از پاناکوتا ریختم (پاناکوتا گرم نیست) و داخل یخچال قرار دادم. مابقی ژله انار که مونده بود رو روش ریختم و یخجال قرار دادم و مابقی پاناکوتا رو ریختم و در آخر ۶ الی ۷ ساعتی داخل یخچال گذاشتم بمونه.
وقتی که کامل بست، دورش رو با چاقو آزاد کردم و چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و بعد بیرون آوردم و دیدم کاملا آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم.
روش دوم
طرز تهیه پاناکوتا انار قالبی برای 10 نفر
پاناکوتا انار یک دسر یلدایی فوق العاده خوشمزه. از اونجایی که انار سوگلی سفره یلداس بیشتر دسرهای شب یلدا هم با این انار درست میشه! با کمترین مواد و بدون نیاز به فر!
مواد لازم
- شیر ۳ لیوان
- خامه صبحانه ۱ بسته
- شکر ۸۰ گرم
- پودر ژله آلوورا ۱ بسته
- پودر ژله انار ۱ بسته
- پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- انار دون شده به مقدار لازم
- خلال پسته به مقدار لازم
طرز تهیه
شیر، شکر و وانیل رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا یه مقدار گرم بشه، بعد کم کم به خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه و شیر خوب یکدست بشه.
بعد ژلاتین بنماری شده اضافه کنید و هم بزنید.
برای لایه قرمز یک بسته ژله انار رو با یک لیوان آبجوش حل کنید و بریزید داخل یک ظرف و بزارید داخل یخچال تا ببنده.
به ترتیب اول لایه سفید رو داخل قالب بریزید و بزارید داخل یخچال تا ببنده. بعد لایه قرمز رو روی لایه سفید قرار بدید و روی اون از مواد سفید بریزید و دوباره بزارید داخل یخچال تا ببنده. همینطور ادامه بدید تا لایه ها تموم بشه.
قالب رو بزارید داخل یخچال به مدت ۲ ساعت تا ببنده.
ژله آلوورا رو داخل یک لیوان آبجوش حل کنید و بزارید روی بخار آب تا شفاف بشه. وقتی یه مقدار خنک شد یه مقدار از ژله رو کف قالب بریزید و دونه های انار و خلال پسته رو روی اون قرار بدید و بزارید داخل یخچال تا ببنده.
حالا لایه سفید رو روی ژله قرار بدید و به ترتیب طبق ویدیو ژله آلوورا، انار و خلال پسته رو لایه لایه قرار بدید تا مواد تموم بشه. حالا قالب رو داخل یخچال بزارید به مدت ۵ ساعت تا ببنده.
دقت کنید شیر نباشه بجوشه فقط در حد گرم شدن کافیه.
بهتره این دسر رو بعد از درست کردن سرو کنید اما یه مقدار ازش موند میتونید روی رسر رو بپوشونید و تا سه روز داخل یخچال نگهداری کنید.
هر چقدر زمان نگهداری پاناکوتا تو یخچال بیشتر باشه، ژلاتین داخل اون سفتتر میشه ولی با قرار دادن دسر تو دمای محیط به مدت نیمساعت دوباره به حالت اولش بر میگرده.