یه کوکی می تونه یه روز معمولی رو خاص تر کنه! طعم و مزه این کوکی نوتلا بی نظیره. پیشنهاد می کنم حتما حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکی با مغز نوتلا
- 110 گرم کره یا مارگارین (هم دمای اتاق)
- نصف پیمانه پودر قند
- نصف قاشق چای خوری وانیل
- 2 عدد تخم مرغ
- یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 3 فنجان آرد (کم کم اضافه کنید)
- 100 گرم شکلات
(با این مقدار مواد اولیه، 11 عدد کوکی درست میشه)
دستور پخت کوکی با مغز نوتلا و تکه های شکلات
ابتدا به کمک قاشقِ دسر، نوتلا را با 11 عدد گلوله آماده می کنیم و روی کاغذ روغنی میگذاریم. حداقل به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
برای خمیر، کره و پودر قند را با همزن بزنید و وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و ورز می دهیم، خمیر نرمی به دست می آید، 100 گرم شکلات را با چاقو تکه تکه می کنیم و به خمیر اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم و خمیر را به 11 تکه مساوی تقسیم می کنیم.
گلوله های نوتلا که در فریزر قرار دارند بر می داریم، خمیر کوکی ها را باز می کنیم، نوتلا را در وسط خمیر میگذاریم و از کناره ها می بندیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم قرار می دهیم.
تمام خمیر کوکی ها را به همین ترتیب آماده کرده و در سینی قرار دهید و در فر 180 درجه گرم شده به مدت 25 دقیقه با کنترل بپزید.
نوش جان
روش دوم
طرز تهیه کوکی با مغز نوتلا
کوکی با مغز نوتلا نرم و خوشمزه!
مواد لازم
- ۱۷۵ گرم کره همدمای اتاق
- ۱۳۰ گرم شکر قهوه ای
- ۵۰ گرم شکر سفید
- ۲ تخم مرغ همدمای اتاق
- ۱۰ گرم نشاسته ذرت
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- وانیل
- یک پنس نمک
- حدود ۲۸۰ گرم آرد
- ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده
- ۱۳-۱۴ قاشق چایخوری نوتلا (باید نوتلا باشه)
طرز تهیه
۲ قاشق چایخوری نوتلا رو داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشته اید با فاصله بگذارید و در فریزر بگذارید.
آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و الک کنید.
کره، وانیل و شکرها رو با همزن برقی هم بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه و مخلوط کنید. (در حد ترکیب شدن).
ترکیب مواد خشک را اضافه کرده و مخلوط کنید بعد شکلات های خرد شده یا چیپسی رو اضافه و مخلوط کنید.
روش سلفون بگذارید تا ۱۰ دقیقه در فریزر بمونه بعد از خمیر بردارین و داخلش نوتلای سفت شده بگذارید و گرد کنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید، با فاصله بچینید و دوباره ۱۰ دقیقه در فریزر قرار بدین (یا حداقل ۲ ساعت در یخچال) بعد در فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه سانتیگراد، حدود ۱۳ دقیقه بپزید تا کناره هاشون سرخ شه.
نکات مهم
- شکر قهوه ای رو جایگزین نکنید.
- خمیر کوکی رو نازک کنید تا سریع خوب بپزه و داخلش سفت نشه و روان بمونه.
- اگه خمیر دور نوتلا ضخیم باشه، دیر میپزه و وسطش روان نمیشه و یا برا اینکه وسطش روان بمونه، خمیرش نمیپزه.
- روز بعد قبل از مصرف داخل مایکروویو بگذارید چند ثانیه تا وسطش باز روان شه.
ممنون از دستور کوکی،همه مراحل نکته به نکته ذکر شده،موفق و پیروز باشید 🌹
خواهش عزیزم.
کاش ب جای س فنجون کرم آرد رو بنویسید راحت تره من از سه فنجون بیشتر آرد ریختم ولی در کل خیلی خوشمزه و خوب شد ممنونم
باشه فاطمه جان
سلام
ببخشید این دستور چند تا کوکی میده
سلام مریم جان. 11 تا