یه کوکی می تونه یه روز معمولی رو خاص تر کنه! طعم و مزه این کوکی نوتلا بی نظیره. پیشنهاد می کنم حتما حتما امتحانش کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکی با مغز نوتلا

  • 110 گرم کره یا مارگارین (هم دمای اتاق)
  • نصف پیمانه پودر قند
  • نصف قاشق چای خوری وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 3 فنجان آرد (کم کم اضافه کنید)
  • 100 گرم شکلات

(با این مقدار مواد اولیه، 11 عدد کوکی درست میشه)

دستور پخت کوکی با مغز نوتلا و تکه های شکلات

طرز تهیه کوکی با مغز نوتلا و تکه های شکلات
ابتدا به کمک قاشقِ دسر، نوتلا را با 11 عدد گلوله آماده می کنیم و روی کاغذ روغنی میگذاریم. حداقل به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.

آموزش کوکی نوتلا

برای خمیر، کره و پودر قند را با همزن بزنید و وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و ورز می دهیم، خمیر نرمی به دست می آید، 100 گرم شکلات را با چاقو تکه تکه می کنیم و به خمیر اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم و خمیر را به 11 تکه مساوی تقسیم می کنیم.

طرز تهیه کوکی با تکه های شکلات
گلوله های نوتلا که در فریزر قرار دارند بر می داریم، خمیر کوکی ها را باز می کنیم، نوتلا را در وسط خمیر میگذاریم و از کناره ها می بندیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم قرار می دهیم.

کوکی نوتلا مغزدار

تمام خمیر کوکی ها را به همین ترتیب آماده کرده و در سینی قرار دهید و در فر 180 درجه گرم شده به مدت 25 دقیقه با کنترل بپزید.

دستور پخت کوکی با مغز نوتلا

نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)