آموزش یه کوکی آجیلی جذاب و خاص رو براتون آماده کردم، این کوکی فوق العاده خوشمزه اس و خیلی راحتم آماده میشه! پیشنهاد می کنم حتما سر فرصت درستش کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کوکی آجیلی
- 2 عدد زرده تخم مرغ
- 150 گرم کره در دمای محیط
- 150 گرم پودرقند
- 300 گرم آرد (2 و نیم لیوان)
- 1 قاشق غذاخوری آب
- 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
- نوک قاشق چای خوری وانیل
- 2 قاشق چای خوری دارچین
- 1 لیوان مغزیجات دلخواه مثل فندق و پسته و گردو و کشمش
دستور پخت کوکی آجیلی خوشمزه و شیک و متفاوت
برای شروع ابتدا کره، پودرقند و زرده تخم مرغ و آب خنک رو داخل کاسه ای ریخته و با نوک انگشتان یا همزن مخلوط می کنیم. سپس 2 لیوان از آرد رو به همراه وانیل و بکینگ پودر بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مابقی آرد رو کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم. دارچین و مغزها رو هم بهش اضافه کرده و خوب یکدست می کنیم.
خمیر رو روی سلفون پهن کرده و به کمک سلفون رول می کنیم و 1 ساعت داخل یخچال میزاریم.
بعد از این تایم از یخچال بیرون آورده و برش زده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 سانتی گراد به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم. همین که زیر کوکی ها تغییر رنگ بده کافیه.
نکات مهم
- برای کاکائویی کردن کوکی ها کافیه 2 قاشق غذاخوری از آرد رو کم کنید و به جاش 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.
- این کوکی آجیلی نیازی به وزر دادن نداره فقط با نوک انگشتان خمیر رو منسجم و یکدست کنید.