نان توت فرنگی یه نون خوشمزه و خوش عطر و متفاوته که فقط خودتون با امتحانش کنید. اگه به پخت نون تو خونه علاقه دارید و به توت فرنگی تازه هم دسترسی دارید پیشنهاد می کنم این نون توت فرنگی خونگی و خوشمزه رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه نان توت فرنگی
مواد مورد نیاز برای خمیر
- ۴ لیوان آرد (۴۰۰ گرم)
- یک لیوان آب ولرم (۲۰۰ ml)
- یک عدد تخم مرغ
- کره ی به دمای اتاق رسیده ۶۵ گرم
- ۱۰ گرم خمیر مایه ی فوری
- ۳ قاشق غذاخوری شکر (۶۰ گرم)
- ۵ گرم وانیل
- به اندازه ی میان دو انگشت نمک
مواد سس توت فرنگی
- ۲۰۰ گرم توت فرنگی یخ زده یا تازه
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- نصف لیمو آبِش
- یک قاشق غذاخوری نشاسته
- نصف لیوان چایخوری آب (لیوان چایخوری ۱۲۵ ml)
مواد پُر کردن یا فیلینگ
- ۲۰۰ گرم پنیر لبنه
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- ۵ گرم وانیل
مواد روش
- یک زده ی تخم مرغ
- پودر شکر
طرز تهیه نان توت فرنگی
برای خمیر تمام مواد به غیر از آرد رو با هم مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه.
ورز بدید خمیر نرمی درست کنید روی خمیر رو بپوشانید یک ساعت اجازه بدید تا خمیر عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه.
در این فاصله توت فرنگی ها رو داخل ظرفی بریزید روش شکر و لیمو بریزید با شعله ی ملایم تا توت فرنگی ها نرم بشه بپزید.
سپس میکس کنید آب و نشاسته رو مخلوط کنید اضافه کنید ۵ دقیقه مدام هم بزنید و بپزید وقتی قوام پیدا کرد از روی شعله بردارید اجازه بدید خنک بشه.
برای مواد پُر کردن یا فیلینگ: پنیر لبنه، وانیل، شکر رو مخلوط کنید از خمیر ۸ گوله درست کنید. داخل سینی کاغذروغنی انداخته شده با فاصله بچینید روی خمیرها رو بپوشانید ۲۰ دقیقه اجازه بدید استراحت کنه.
سپس وسط خمیرها را با ته لیوان که به آرد آغشته کردید گود کنید اطرافش زرده ی تخم مرغ بمالید وسطش ابتدا از مواد پُر کننده بریزید روش یک قاشق از سس توت فرنگی بریزید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
از فر که درآوردید و کمی از داغی افتاد روش پودرشکر بپاشید به جای سس توت فرنگی مربای توت فرنگی هم میتونید استفاده کنید (شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید با این دما ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه.) نوش جان