نان تاتاری رو امتحان کردید؟ من که خیلی عاشقشم. امیدوارم شما هم این نان تاتاری خوشمزه و ترد رو‌ درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه تهیه نان تاتاری

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • ارد حدودا ۳ لیوان (مقدار جذب و آبگیری آردها فرق داره و تا جایی ک خمیر نسبتا سفتی بدست بیاد)
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سرخالی

دستور پخت نان تاتاری

طرز تهیه نان تاتاری

برای شروع ابتدا تخم مرغ و وانیل رو خوب با چنگال هم میزنیم و بعد ارد و بیکینگ پودر را اضافه میکنیم دقت کنین آرد را کم کم اضافه کنین تا خمیر نسبتا سفتی بدست بیاد.

کمی ورز میدهیم.

از خمیر چونه به اندازه های دلخواه (اگه دوست دارین نان تاتار بزرگ داشته باشین چونه هم بزرگ بگیرین) میگیریم و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم روی چونه ها را با پاکت میپوشونیم.

چونه را با وردنه تا جای ممکن نازک باز میکنیم آرد هم زیاد نزنین و خمیر باز شده را بصورت نواری برش میزنیم و داخل ظرف مناسب و گود و انداره مناسب نان تاتاری روغن زیاد میریزیم وبا شعله متوسط داغ میکنیم و بعد نان را سرخ میکنیم.

بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافی جذب دستمال شود و بعد از سرد شدن پودر قند الک میکنیم یا با دست پودر قند میپاشیم.

برای الک‌کردن میتوان کمی دارچین یا پودر هل ب دلخواه با پودر قند قاطی کرده و روی نان تاتاری الک میکنیم.

اگه دستگاه رشته بر دارین هم میتونین نان تاتاری درست کنین.

اندازه چونه ها دست خودتونه و چونه ها را سه مرتبه از دستگاه رد میکنیم تا بصورت نواری بلند در بیاد.

دقت کنین هر بار ترتیب خمیر ها رو رعایت کنین.

خمیر ها را بصورت نواری بلند که در اومد صاف روی پارچه بذارین تا کمی خشک شود و بتوان شکل داد.

خمیر را دور انگشتان دست میپیچیم (انگشت اول، دوم سوم چهار بههمین ترتیب میپیچیم و بصورت ایستاده میذاریم تا نوبت خمیرها برسه)