خورش مرغ آلو و زرشک یه خورشت خوشمزه و آسون ولی هر چی از طعمش بگم کم گفتم! یه طعم ملس و خوشمزه! اون سس تو تابه طعمش بینظیره! تو چهل دقیقه آماده میشه. خلاصه اگر دلتون یه خورش متفاوت میخواد و اگر مثل من طرفدار مزه های ملس هستین؛ خورش مرغ آلو زرشک یه پیشنهاد جذابه! بوی پلوی زعفرونی کره ای و عطر خورش آلوئه دیوانه میکنه آدم رو رنگ و روش داره میگه من عجب چیز خوشمزه ای هستم نه؟

مــواد لازم برای تهیه خورش مرغ آلو و زرشک

  • سـینه مرغ نصف الی یک عدد
  • آلو طلایی دویست گرم
  • پیاز یک عدد بزرگ
  • رب یک قاشق غذاخوری سرپر
  • زرشک دو قاشق غذاخوری
  • آب گرم یک و نیم لیوان
  • شکر یک قاشق غذاخوری دلخواه من نریختم

طرز تهیه خورشت مرغ آلو و زرشک

طرز تهیه خورش مرغ آلو و زرشک

اول از همه مرغ بـه ابعاد دلخواهتون خرد کنید. پیاز خلالی نازک خرد کنید داخل تابه با کمی روغن تفت بدید سبڪ شد زردچوبه بزنید تا طلایی بشه.

بعد از طلایی شد پیاز مرغ اضافه کنید پنج دقیقه با پیاز تفت بدید فلفل اضافه کنید.

وسط تابه یک قاشق غذاخوری رب اضافه کنید تفت بدید رنگ رب باز بشه بعد با مرغ مخلوط کنید.

آلو و زرشک اضافه کنید پنج دقیقه تفت بدید بعد یک و نیم لیوان آب اضافه کنید.

در تابه رو بزارید تا سی و پنج تا چهل دقیقه خوب آلو و مرغ پخته بشه. در پایان نمک خورشت تست کنید.

دوستان این آلو به شیرینی میزنه با زرشک که ترش طعم ملس میگیره.

اگه که بازم حس میکنین براتون ترش میتونن یک قاشق غذاخوری شکر بزنید.

تو این زمان آلو کامل پخته له میشه.

نکات

  • میتونید از چند ساعت قبل مرغ رو با زعفران نمک و فلفل مزه دار کنید (ولی بدون این‌کار هم طعمش عالی میشه)
  • رنده کردن پیاز لعاب بیشتری به خورشت میده.
  • آب زیاد به مرغ اضافه نکنید روی طعمش تاثیر زیادی داره.
  • آلوها باید ده دقیقه با مرغ ریز بجوشه تا پخته بشه.
  • زرشک رو موقع سرو روی خورشت بریزید.