مرغ ترش با رب انار و زرشک یه غذای ترش مزه و فوق‌العاده خوشمزه هست. البته خیلی ترش نیست ولی بی‌نهایت خوشمزست. در ادامه با دستور پخت مرغ ترش با رب انار و زرشک و آلو مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه مرغ ترش با رب انار و زرشک

  • سینه مرغ کامل یک عدد
  • زرشک 5 قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی 4 عدد
  • رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری به دلخواه
  • آلو بخارا 5 عدد
  • آب مرغ 2 ملاقه
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • زعفران دم شده به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

طرز پخت مرغ ترش با رب انار و زرشک

طرز تهیه مرغ ترش با رب انار و زرشک و آلو

برای شروع ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها رو خرد کنید و به همراه زرشک و‌ کمی آب با هم میکس کنید.

سپس براي تهیه سس كمي روغن در ماهيتابه بریزید و پیاز رنده‌شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید، سپس زردچوبه و فلفل قرمز رو به پیاز اضافه کنید و مایه زرشک رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید.

در ادامه آلو بخارا ها و رب انار ملس رو بهش اضافه کنید و به دلخواه قاشق شکر هم بریزید و تفت بدید.

اگه آب مرغ دارید دو ملاقه بهش اضافه کنید. اما اگه آب مرغ نداشتید و به جاش آب بریزید و كمي زعفرون دم شده بهش اضافه کنید و درشو بذارید تا سس به جوش بياد و جا بیفته.

نکته: سس نباید زیاد آبکی باشه.

طعمش به سلیقه شما بستگی داره. اگه ملس دوست دارید شکر اضافه کنید و اگه ترش دوست دارید شکر رو حذف کنید.

سینه مرغ رو که به صورت مربع برش بدید و در تابه با روغن و با حرارت زياد تفت بدید و بعد فلفل سياه، نمک و زعفرون دم شده بهش اضافه کنید و سرخ كنید.

سپس مرغ رو از روی حرارت بردارید و بذارید كنار.

می‌تونید مرغ سرخ شده رو به سس اضافه کنید تا با سس مخلوط بشه و باهم بپزه و هم می‌تونید جدا سرو کنید، کاملا سلیقه‌ای هست.