محلبی انار دو رنگ یه دسر راحت با مواد دم دستی که حتی نیاز به قالب خاصی هم نداره! برای یلدا این دسر ساده رو می تونید درست کنید، خیلی هم خوشمزه است و با هر طعمی می تونید درستش کنید. من این بار با دو طعم اناری و وانیلی درست کردم. خود محلبی خوشمزه ست، بعد بخواد با انار هم باشه، هم رنگش محشر میشه هم طعمش فوق العاده!
مواد لازم برای تهیه محلبی انار دو رنگ
مواد لازم برای محلبی وانیلی
- شیر ۲ لیوان
- شکر ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
- آرد سفید ۱۵ گرم (۱.۵ قاشق غذاخوری)
- نشاسته ذرت ۱۰ گرم (۱.۵ قاشق غذاخوری)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- کره ۲۵ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
مواد لازم برای محلبی انار
- آب انار ۲ لیوان
- شکر ۱۱۰ گرم (حدود نصف لیوان)
- آرد سفید ۱۰ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
- نشاسته ذرت ۱۰ گرم (۱.۵ قاشق غذاخوری)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- کره ۲۵ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
طرز تهیه محلبی انار دو رنگ
برای آماده کردن محلبی وانیلی ابتدا شیر، آرد سفید، نشاسته ذرت و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم. مدام هم زدم تا به غلظت برسه و آخر کار وانیل و کره رو ریختم و بعد از روی حرارت برداشتم و توی ظرفم ریختم و گذاشتم یخچال.
برای آماده کردن محلبی انار ابتدا آب انار، آرد سفید، نشاسته ذرت و شکر (میزان شکر رو با توجه به شیرینی و ترشی آب انارتون تنظیم کنید) رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم.
مدام هم زدم تا به غلظت برسه و در آخر کار وانیل و کره رو ریختم و بعد از روی حرارت برداشتم. گذاشتم از دما بیفته و مرتب هم زدم که رویه نبنده. روی لایه قبلی ریختم و این بار یخچال ۳ تا ۴ ساعتی گذاشتم.
در آخر برای تزیین شابلون رو روش قرار دادم و داخل طرح پودر نارگیل رنگی ریختم و دورش دونه های انار قرار دادم. از هر نوع تزیین دل خواه می تونید استفاده کنید. نوش جان