تو این مطلب با طرز تهیه یه دسر خوشمزه و راحت که با محلبی و بیسکویت پتی بور درست میشه آشنا خواهید شد. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه دسر محلبی با بیسکویت پتی بور

مواد لازم برای محلبی

  • 5 لیوان شیر
  • 175 گرم کره
  • 1 لیوان آرد
  • 1 استکان شکر (معادل نصف پیمانه، میتونید کمتر هم بریزید)
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)

برای سس شکلاتی

  • 5 لیوان شیر
  • 4 قاشق‌ غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه ، قاشق پر باشد)
  • 3 قاشق‌غذاخوری پودرکاکائو (قاشق پر باشد)
  • 1 استکان شکر (معادل نصف لیوان، میتونید کمتر هم بریزید)
  • 1 قاشق‌ غذاخوری کره
  • 80 گرم شکلات
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • 3 پاکت بیسکوییت سبوس‌دار گندم
  • 1 استکان شیر (نصف پیمانه)

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی یا لیوان دسته دار فرانسوی


روش تهیه دسر محلبی با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه دسر محلبی با بیسکویت پتی بور
برای شروع ابتدا 175 گرم کره را آب کنید، آرد را اضافه کرده و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید.

سپس شیر و شکر را اضافه کرده با حرارت کم تا وقتی غلیظ شود مدام با همزن دستی هم بزنید و بپزید‌.

وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

بیسکوییت‌ها را کف یک ظرف 30 سانتی بچینید با شیر خیس کنید. نصف محلبی (کرم پخته شده) را روی بیسکوییت‌ها ریخته با لیسک پخش کنید.

دوباره یک ردیف بیسکوییت بچینید با شیر خیس کنید. بقیه محلبی را روی بیسکوییت‌ها بریزید و دوباره بیسکوییت بچینید با شیر خیس کنید.

برای سس شکلاتی، شیر، شکر ، نشاسته و پودر کاکائو را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید.

سپس روی اجاق بذارید و تا وقتی که غلیظ شود مدام هم بزنید و کم بپزید.

وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید کره و شکلات را اضافه کرده و حدود 2 تا 3 دقیقه هم بزنید و روی کیک بریزید.

وقتی کمی ولرم شد داخل یخچال قرار دهید و وقتی خنک شد روی آن به مقدار زیاد پودر کاکائو بپاشید‌. نوش جان


طرز تهیه دسر محلبی لیوانی با بیسکویت و کارامل

مواد لازم برای محلبی

  • ۱ لیتر شیر
  • نصف لیوان شکر
  • ۲/۵ قاشق غذاخوری سرپر نشاسته
  • ۲/۵ قاشق غذاخوری آرد
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری کره (۵۰ گرم)
  • ۱ پاکت وانیل شکری (۵ گرم)
  • ۱ بسته خامه (۲۰۰ میلی لیتر)

۱ بسته بیسکوییت

برای کارامل

  • ۱ استکان شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری کره (۵۰ تا ۶۰ گرم)

۱ بسته خامه صبحانه

اندازه لیوان ۲۵۰ میلی لیتر

اندازه استکان ۱۲۵ میلی لیتر

طرز تهیه

برای محلبی داخل قابلمه ای شیر، آرد، نشاسته زرده تخم مرغ و شکر رو اضافه کرده و هم میزنیم بعد روی اجاق گذاشته و مداوم هم میزنیم تا غلیظ بشه.

سپس از روی اجاق برداشته داخلش کره و وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم ۱ تا ۲ ساعت صبر می کنیم تا خنک بشه.

برای آماده کردن کارامل شکر رو داخل قابلمه ریخته و اصلا هم نمی زنیم با شعله متوسط شکر کلاً آب شده و صبر می کنیم تا تغییر رنگ بده سپس ۱ تا ۲ بار هم زده کره رو اضافه می کنیم تا کره ذوب میشه روش خامه رو اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدیم یکی دو دقیقه جوشونده و از روی اجاق برمیداریم.

بعد اینکه محلبی خنک شد با خامه قاطی کرده و ۵_۶ دقیقه با همزن هم میزنیم.

بیسکوییت ها رو داخل خرد کن ریخته و آماده می کنیم.

قسمت کف لیوان هامون بیسکوییت ریخته و روش محلبی میریزیم و دوباره بیسکوییت ریخته و روش دوباره محلبی میریزیم.

در نهایت سس کاراملی رو می ریزیم و کناره هاشو با بیسکوییت تزئین می کنیم سپس ۱ تا ۲ ساعت استراحت داده و سرو می‌کنیم.

نوش جان

5/5 - (2 امتیاز)