موس کیک انار رو امتحان کردید؟ براتون یه موس کیک عالی آوردم که برای یلدا محشره! هم کیک هست و هم دسر!

مواد لازم برای تهیه موس کیک انار

مواد لازم کیک

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱۴۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان)
  • روغن مایع ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
  • شیر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
  • بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ قاشق چای خوری)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • آرد سفید ۱۴۰ گرم (۱ لیوان)
  • پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای موس انار

  • ژله انار ۲ بسته
  • شیر ۱ لیوان
  • آب جوش ۱ لیوان
  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (۱ پاکت)
  • پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (۱ بسته)
  • پودر قند یا پودر شکر ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس انار

  • آب انار نصف لیوان
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری سر صاف
  • شکر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه موس کیک انار

طرز تهیه موس کیک انار

برای تهیه کیک ابتدا زرده و سفیده رو از هم جدا کردم. زرده رو همراه نصف شکر با همزن ۳ دقیقه زدم و سپس وانیل رو ریختم. روغن مایع مخلوط اضافه کردم و یک دقیقه زدم. شیر رو هم اضافه و کمی زدم.

سفیده تخم مرغ (خنک باشه) با دور تند همزن زدم و مابقی شکر رو ریختم و زدم تا سفیده فرم بگیره. آرد سفید و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و این ترکیب رو ۳ بار الک کردم.

داخل مواد زرده طی دو تا سه مرحله از مواد آردی و سفیده اضافه کردم و به صورت دورانی مخلوط کردم.

قطر قالب من ۲۰ سانت هست، مایه کیک رو ریختم و در فر از پیش گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه سانتی گراد و فر گازی ۱۸۰ درجه سانتی گراد) حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دادم. بعد از پخت کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم تا خنک بشه. حدود ۴ تا ۵ ساعت بمونه، کامل خنک شد رویه کیک ناصافی بود جدا بشه و از ارتفاع به دو قسمت مساوی تقسیم کردم.

برای تهیه موس انار ابتدا پودر ژله ها رو با یک لیوان آب جوش حل کردم. روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا حل بشه و بعد کنار گذاشتم خنک بشه. خامه و پنیر ماسکارپونه و پودر قند رو کمی با همزن برقی یا دستی زدم، شیر به دمای محیط رسیده رو ریختم و ترکیب کردم. ژله خنک رو هم ریختم. مواد موس رو به دو قسمت مساوی تقسیم کردم و از صافی رد کردم.

از رینگ (یا از طلق) کمک گرفتم لایه اول کیک رو گذاشتم و با کمی شیر مرطوب کردم و مواد موس رو ریختم و یکدست کردم. لایه بعدی رو هم گذاشتم و مرطوب کردم، مواد موس رو ریختم و در یخچال قرار دادم.

برای تهیه سس انار ابتدا آب انار، نشاسته ذرت، شکر، آب لیمو رو ترکیب کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم مرتب خم زدم به غلظت برسه.

سس انار خنک رو روی مواد ریختم و از دونه های انار ریختم. در کل ۳ تا ۴ ساعتی یخچال بمونه و بعد رینگ رو جدا کردم و از خامه فرم گرفته استفاده کردم و ماسوره 1M دورش طرح زدم و برش دادم.