کوکی اسپایسی عطر و طعم خیلی خوبی داره و بهتون قول میدم فقط کافیه یک بار امتحانش کنید، عاشقش میشید! من خودم همیشه این کوکی رو فریز میکنم و بعد درست میکنم چون توپولی تر میشه کلا این خاصیت کوکی های کره ای هست که وقتی خنک باشن بافتشون بهتره! کوکی اسپایسی یه کوکی جذاب که امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کوکی اسپایسی
- 115 گرم کره تقریبا خنک
- 80 شکر قهوه ای
- 40 گرم شکر سفید
- 1/4 قاشق چایخوری وانیل
- 1 تخم مرغ بزرگ (با پوست ۶۷ بدون پوست ۵۷ گرمی)
- 250 گرم آرد
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین (یا 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر)
- 2 قاشق چایخوری زنجبیل
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1/2 قاشق چایخوری جوز هندی
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- ۱۲۰ گرم شکلات سفید خرد شده یا چیپسی
طرز پخت کوکی اسپایسی
قبل از شروع فر را روی 180 درجه سانتی گراد برای فر گازی و 160 درجه سانتی گراد برای فر برقی گرم کنید.
برای شروع ابتدا در یک کاسه بزرگ، کره سرد و شکر ها دارچین و زنجبیل رو اضافه کنید. با همزن برقی هم بزنید تا یکدست بشن و رنگش روشن بشه.
سپس وانیل و تخم مرغ جوز رو اضافه کنید. دوباره هم بزنید، در حدود 1 دقیقه کافیه.
در ادامه آرد، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا خمیر شیرینی نرمی به دست بیاد. شکلات چیپسی را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
سپس خمیر کوکی را با اسکوپ داخل سینی که کاغذ انداختید با فاصله بچینید.
کوکی ها را به مدت 12 تا 14 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی بشن بپزید. هر جوری که دلتون خواست با انواع شکلات و ترافل می تونید تزیین کنید، اما من ساده درست کردم.