چیز کیک لوتوس رو بعید میدونم کسی دوسش نداشته باشه. بریم که درستش کنیم. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک لوتوس در فر
مواد لازم برای پایه
- بیسکویت بورکاک ترکی یا بیسکویت سبوس دار سلامت و یا دایجستیو ۱۳۰ گرم
- بیسکویت پتی بور نصف بسته معادل ۹۰ گرم
- کره آب شده ۱۰۰ گرم
- پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
برای مواد میانی
- پنیر خامه ای لبنه ۸۵۰ گرم (هم دمای اتاق)
- شکر دانه ریز ۱ لیوان ( معادل ۲۰۰ میلی لیتر)
- خامه صبحانه ۱ بسته ۲۰۰ میلی لیتری (هم دمای محیط)
- آرد سفید قنادی ۱ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل ترکی ۱ بسته یا پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۳ عدد هم دمای محیط
برای روی چیز کیک
- نصف کرم لوتوس
- بیسکویت لوتوس مقداری
سایز قالب کمربندی ۲۴ الی ۲۶ سانت ( میتونید از رینگ متحرک هم استفاده کنید)
دستور پخت چیز کیک لوتوس با پایه بیسکویت در فر
برای شروع ابتدا بیسکویت ها رو در غذاساز خرد کرده (اگر غذاساز ندارید درون زیپ لاک بریزید و با وردنه خرد کنید).
کره آب شده و پودر کاکائو رو به اون اضافه کرده خوب هم میزنیم. کف قالب رو رو کاغذ روغنی قرار داده (ترجیحا دو تا بذارید و حتما از کف قالب کاغذتون خارج بشه.)
قالب رو داخل یک سینی قرار داده و مواد رو داخل قالب ریخته به کمک ته لیوان از اطراف و همه سطوح رو پرس میکنیم.
قالب رو در فریزر یا یخچال قرار میدیم تا بقیه مواد آماده بشه. اگر پنیر لبنه ای که استفاده میکنید آب داره و شله حتما توی تنظیف آب اونو اول بگیرید. پنیر رو به همراه شکر در ظرف بزرگی بوسیله همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه.
خامه رو اضافه کرده هم میزنیم. آرد، نشاسته ذرت و وانیل رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم.
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم. قالب رو از فریزر بیرون آورده و مواد رو در اون میریزیم. قالب رو با سینی فر در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بمدت ۴۵ دقیقه قرار داده و طبقه پایین فر هم یه ظرف نشکن آب میکنیم و میذاریم.
اگر فر دیواری دارید دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۶۰ دقیقه (بدون روشن کردن فن فر) قرار بدید. بعد از اینکه پخت بلافاصله از فر بیرون نیارید. در فر نیمهباز بذارید.
اگر میخواید از پخت مطمئن شید قالب رو تکون بدید اگر وسط اون تکون نخورد یعنی پخته. برای روی اون کرم لوتوس رو چند دقیقه در آب داغ بذارید تا گرم بشه (مراقب باشه آب وارد کرم نشه).
کرم رو روی اون ریخته در صورت دلخواه با شکلات سفید آب شده و بیسکویت لوتوس تزئین کنید و یه شب تا صبح در یخچال قرار بدید.
طرز تهیه چیز کیک لوتوس بدون فر
مواد لازم
- بیسکوییت لوتوس ۱ بسته
- کره گیاهی یا حیوانی ۱۵۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پنیر لبنه ۲۰۰ گرم
- کرم لوتوس ۳ قاشق غذاخوری
- پودر قند ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری کاملا سلیقه ای (قابل حذف هم هست)
- ژله آلوورا یک بسته
- کرم لوتوس بنماری شده برای تزیین
- بیسکوییت برای تزیین
طرز تهیه
بیسکوییت را با خرد کن یا گوشت کوب پودر میکنیم و کره را اب کرده اضافه میکنیم خوب قاطی کرده و داخل قالب کمربندی یا رینگ پاکت فریزر گذاشته وبیسکوییت را میریزیم و با قاشق یا گوشت کوب میزنیم تا فشرده و صاف بشه. نیم ساعت میذاریم یخچال.
خامه صبحانه و پنیر خامه ایی و پودر قند و کرم لوتوس را با همزن برقی میزنیم تا صاف و یکدست بشه. یک بسته ژله الوورا را با یک لیوان اب گرم و نصف لیوان اب سرد قاطی کرده خوب هم میزنیم تا شفاف بشه. به مواد پنیری اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست بشه.
مواد پنیری را نیم ساعت داخل یخچال گذاشته تا نیم بند بشه و بعد داخل قالب میریزیم و در یخچال ب مدت ۲ الی ۳ ساعت گذاشته تا خوب ببندد.
چیزکیک را از قالب جدا کرده ۳ قاشق غذاخوری لوتوس را بنماری کرده و روی چیز کیک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
طرز تهیه کیک پنیر لوتوس
برای پایه؛
- 1 بسته بیسکویت لوتوس يا ساقه طلایی يا سبوس دار 130 گرم
- نصف بسته بیسکویت پتی پور90گرم
- 100 گرم کره
- 1 قاشق چایخوری کاکائو
برای قسمت میانی:
- 850 گرم پنیر لبنه (در دمای محیط)
- 1 لیوام شکر
- 1 بسته خامه (در دمای اتاق)
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 ق چ سر خالی وانیل
- 3 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق)
نصف شیشه کرم لوتوس
اول از همه، بیسکویت ها را آسیاب میکنیم و با کره ذوب شده و کاکائو مخلوط می شوند. کف قالبکمربندی 24 یا 26 سانتی متری کاغذ روغنی بگذارید و مواد را بریزید و آن را صاف کنید و با لیوان فشار دهید.
تا زمانی که خامه آماده شود در یخچال یا فریزر نگهداری می شود.
لبنه را حتما در آبکش بریزید و آب آن را خالی کنید. سپس لبنه و شکر را در یک کاسه بزرگ با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید. نشاسته آرد، وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هم می زنیم. قالب را از فریزر خارج کرده و خامه آماده شده ریخته می شود.
آب را داخل ظرف مقاوم در برابر حرارت بریزید و آن را در پایین ترین قفسه قرار دهید. بعد کیک رو (اگر فرتون دیواریه) به مدت 60 دقیقه در فر از قبل گرم شده (بدون فن) با دمای 150 درجه بپزید. هر گز چیز کیک پخته شده رو فورا از فر خارج نکنید درشو نیمه باز بزارید.
قالب رو با سینی فر در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بمدت 45 دقیقه قرار داده و طبقه پایین فر هم یادتون نره یه ظرف مقاوم ب حرارت آب پر میکنیمو میذاریم.
با قرار دادن آب در قابلمه در حال جوش، کرم لوتوس رو ذوب کنید. مراقب باشید آب داخل آن نرود. پس از ذوب شدن، روی چیزکیک بریزید. با شکلات سفید بن ماری تزیین کنید 1 شب استراحت دهید و بد سرو کنید.
نکته: برای اینکه مطمئن بشید کیکتون پخته یا نه قالب رو تکون بدین مواد میانیش تکون نخورد یعنی پختست.
طرز تهیه کرم بیسکویتی لوتوس
خوشمزترین کرم بیسکوییتی لوتوسه که با این روش میتونی تو خونه درست کنیو لذت ببری! میتونید با نون تست یا برای فلینگ کیک و نون های مغزدار و چیز کیکا و دسرها ازش استفاده کنید.
مواد لازم برای یک شیشه 370 گرمی
- شکر قهوه ای 45 گرم
- 200 گرم بیسکویت لوتوس
- 100 گرم شیر کامل گرم (بپزین بزارین کنار)
- 50 گرم کره به قطعات خرد شده
طرز تهیه
شکر را در مخلوط کن یا میکسر بریزید، و پودر کنید. کناره ها را با لیسک تمیز کنید و جدا کنید بیسکویت ها را اضافه کنید و 15 ثانیه تا خوب اسیاب شن
شیر و کره را اضافه کنید، 3 دقیقه مخلوط کنید، یک خمیر نسبتا روان و یکدست به دست می آوریم، همه چیز را به یک شیشه منتقل می کنیم و می گذاریم خنک شود.
پس از آن غلیظ تر می شود و می توانید هنگام استفاده شیشه را برای چند ثانیه زیر آب داغ یا مایکروویو قرار دهید تا در صورت تمایل بافتش رون شه تا یک هفته تو یخچال میمونه.
چیزکیک لوتوس یکی از خوشمزهترین چیزکیکهای کافیشاپیه که میتونین خودتون توی خونه درست کنین و از خوردنش کنار خانواده و عزیزانتون لذت ببرین.
مواد لازم
- بیسکوییت لوتوس ۲۰۰ گرم
- کره ۸۰ گرم
- کرم بیسکوییت لوتوس ۴ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
- آب سرد ۱/۲ پیمانه
- پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
بیسکوییت ها رو پودر کنین و با کره آب شده مخلوط کنین و بریزید کف قالبی که کاغذ روغنی انداختین و خوب صافش کنین و برای یکساعت بزاریدش داخل یخچال.
پودر ژلاتین و آب سرد رو مخلوط کنین بزارید روی بخار کتری تا شفاف بشه.
پنیر و خامه و پودر قند رو با کمک همزن مخلوط کنین تا یکدست بشه. بعد ژلاتینی که از دما افتاده رو اضافه کنین و مجدد مخلوط کنین. در پایان دو قاشق کرم بیسکوییت رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا مایه پنیری یکدستی داشته باشین. مایه پنیری رو روی کراست بیسکوییتی بریزید و با پشت قاشق صاف کنین و برای ۲ الی ۳ ساعت بزاریدش داخل یخچال.
دو قاشق کرم بیسکوییت رو روی بخار کتری بنماری کنین و دو دقیقه صبر کنین تا از حرارت بیفته و سپس روی لایه پنیری بریزید. در این مرحله لازمه که سرعت عملتون بالا باشه چون کرم بیسکوییت سریع سفت میشه. با کمک قاشق صافش کنین و برای ۲ الی ۳ ساعت بزاریدش یخچال.
من برای تزیین روی چیزکیک از پودر بیسکوییت و کرم بیسکوییت استفاده کردم. سایز قالب کمربندی من ۱۸ سانت بود. اگر ندارید میتونین از طلق استفاده کنین.
من از بیسکوییت و کرم بیسکوییت وطنی استفاده کردم. در صورت استفاده از خامه قنادی، پودر قند رو حذف کنید. نوش جونتون