چیزکیک آلمانی با همه چیز کیک هایی که امتحان کردید فرق داره. اگه حوصله داشته باشید و این چیز کیک آلمانی خوشمزه رو درست کنید، به احتمال خیلی زیاد طرفدارش میشید.


مواد لازم برای تهیه چیز کیک آلمانی

  • 175 گرم کره
  • 1 عدد تخم مرغ
  • از 1 لیوان حدود 2 سانت سرخالی شکر (125 گرم)
  • نزدیک 3 لیوان آرد (3 لیوان کاملا پر نمیشود کمی کمتر از 3 لیوان جمعا 375 گرم)
  • 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
  • 1 پنس نمک
  • 1 پاکت بکینگ پودر (15 گرم)

برای داخل چیز کیک آلمانی

  • 1 کیلو پنیر کوارک (میتوانید از سوپری ها تهیه کنید، به جای پنیر کوآرک میتوانید از نیم کیلو پنیر لبنه و نیم کیلو ماست چکیده استفاده کنید و یا فقط از پنیر لبنه استفاده کنید. نصف پنیر و نصف ماست چکیده بهتر از پنیر لبنه است.)
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 و نیم لیوان شکر (255 گرم)
  • 1 قاشق مرباخوری اسانس وانیل و یا 2 پاکت وانیل شکری (10 گرم یا 1 قاشق چای خوری وانیل ایرانی)
  • پوست رنده شده نصف لیمو
  • 2 و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (قاشق پر باشد کلا 35 گرم)
  • 250 گرم میوه جنگلی یخ زده شما میتوانید از میوه های تازه استفاده کنید (از میوه های دیگه هم میشه استفاده کرد مثل آلبالو)

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی یا لیوان دسته دار


دستور پخت چیز کیک آلمانی بسیار خوشمزه به روش اصلی

طرز تهیه چیز کیک آلمانی
برای شروع ابتدا تمام مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و با دست ورز دهید. به نظر میاد که جمع شدن خمیر کمی سخت باشد اما میشود.

سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. نصف خمیر را داخل قالب 26 سانتی بذارید و در کف قالب پهن کنید و تا کناره های قالب بالا آورید.

قالب را در یخچال بذارید و تا آماده شدن مواد میانی در یخچال نگه دارید.

برای مواد داخل چیز کیک آلمانی، پنیر کوارک، شکر، وانیل، تخم مرغ، پوست رنده شده لیمو و نشاسته را داخل کاسه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید.

مخلوط پنیری را داخل قالب بریزید. میوه ها را روی مایه چیز کیک بپاشید. نصف خمیر باقیمانده را با دست تکه تکه کنید و یا با قسمت درشت رنده روی میوه ها رنده کنید.

در فر 175 درجه سانتی گراد (حرارت بالا و پایین بدون فن) 50 تا 60 دقیقه بپزید. (اگر فر شما حرارت بالا و پایین همزمان روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید.)

سپس از فر بیرون آورید و صبر کنید کاملا سرد شود. وقتی سرد شد 3 تا 4 ساعت در یخچال بذارید. سپس برای سرو آماده است. نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)