کوکو کدو حلوایی با سیب زمینی یک کوکوی نرم و لطیف و پر از خاصیت و مفید هست که پیشنهاد می کنم توی فصل کدوحلوایی از خوردنش غافل نشید.
مواد لازم برای تهیه کوکو کدو حلوایی با سیب زمینی
- کدو حلوایی ۵۰۰ گرم
- سیب زمینی ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
- آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- فلفل قرمز به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- زیره به میزان لازم
- تخم گشنیز به میزان لازم
با این مقدار مواد اولیه حدود ۱۵ عدد کوکو کدو حلوایی خواهید داشت.
دستور پخت کوکوی کدو حلوایی با سیب زمینی
ابتدا کدو حلوایی رو با کمی آب گذاشتم بپزه و بعد از پوست جدا کردم. سپس سیب زمینی رو هم آبپز کردم و پوست گرفتم.
کدو حلوایی و سیب زمینی رو با هم له و پوره کردم. پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و به مواد اضافه کردم. سیر رو هم رنده کردم و اضافه کردم، آرد سوخاری، آرد سفید وادویه جات رو هم ریختم. تخم مرغ رو با چنگال زدم و به مواد اضافه کردم.
اگر غلظت مواد خیلی شل بود آرد بریزید، اگر سفت بود تخم مرغ بریزید. تابه ای رو با روغن، روی حرارت ملایم قرار دادم و گداشتم گرم بشه، از مواد با قاشق داخل تابه ریختم و گذاشتم یک طرف سرخ بشه و بپزه و بعد برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه و بپزه. می تونید از قالب کوکو هم استفاده کنید یا حتی مواد رو کلا یک جا در تابه بریزید.
نکات مهم پخت کوکوی کدو حلوایی با سیب زمینی
- سیب زمینی پخته و رنده شده قبل از مخلوط کردن خنک شده باشد.
- کدوها رو بعد از پوره کردن حتما آبش رو بگیرید وگرنه کوکو شل میشه.
- پیاز رنده شدههم آبش رو بگیرید.
- اگر وقتی ورز دادید، دیدید که کمی شل هست، بهش کمی بیشتر آرد سوخاری بزنید.
- مایه کوکو نیم ساعت اگر در یخچال بماند مواد بهتر منسجم میشن.
این کوکو جزو اون دسته غذاهاییه که برای تنوع غذایی میشه تو لیست غذاهامون قرار بدیم.