یه دسر با ویفر شکلاتی خرد شده بدون نیاز به فر! یه دسر یخچالی سریع و متفاوت که فوقالعاده هم خوشمزهست. اگه دوست دارید یه دسر متفاوت رو امتحان کنید پیشنهاد می کنم حتما این دسر با ویفر شکلاتی خرد شده رو امتحان کنید
مواد لازم برای تهیه دسر یخچالی با بیسکویت ویفر شکلاتی خرد شده
- سفیده تخم مرغ ۶ عدد
- نمک یک پنس
- وانیل به مقدار لازم
- پودر قند ۳۰۰ گرم (حدود دو لیوان)
- پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
- ویفر شکلاتی (یا هر طعم دلخواه) ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۱۵ گرم (دو قاشق غذاخوری)
- آب ۱۰۰ میلی لیتر (نصف لیوان کمی کمتر)
طرز تهیه دسر یخچالی با بیسکویت ویفر شکلاتی خرد شده
ویفر ها رو با کمک دست یا مخلوط کن خرد کنید.
این ویفر خرد شده رو داخل قالب مورد نظر ریخته و خوب فشرده میکنیم و داخل یخچال میزاریم. اکنون سفیده های تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا فرم گرفته و کف مانند و سفت بشن.
وقتی تخم مرغ خنک هست سفیده رو جدا کنید و بزارید سفیده ها همدمای اتاق بشن. بعدش با همزن بزنید. در ادامه نمک و پودر قند و به دلخواه کمی وانیل را اضافه نموده و مجدد با همزن میزنیم تا خوب ترکیب شوند. اگر میخواهید سفیده ها بپزه از روش بنماری استفاده کنید.
اگر میخوایید سفیده های تخم مرغ بپزه داخل یک قابلمه یا کتری مقداری آب ریخته و بزارید بجوشه. اکنون بعد از اضافه کردن پودر قند، ظرف سفیده ها رو (ظرف سرامیکی یا چینی مناسب تر هست) روی بخار آب گذاشته (روش بنماری هست، ظرف سفیده با آب جوش تماس نداشته باشه) و حدود ده دقیقه روی بخار آب با همزن مرتب بزنید تا سفیده بپزه.
دقیقه پایانی ژلاتین خنک شده رو اضافه کرده و هم بزنید تا سفیده سفت شده و فرم بگیره.
در ظرف دیگری پودر ژلاتین را با آب مخلوط نموده و از قبل حدود ده دقیقه الی یک ربع بزارید کنار. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا پودر ژلاتین خوب در آب حل بشه و حرارت رو خاموش میکنیم (نباید بجوشه).
(یا ظرف ژلاتین رو روی بخار کتری گذاشته و به روش بنماری ژلاتین رو در آب حل میکنیم.)
اجازه میدیم ژلاتین خنک بشه و سپس این ترکیب ژلاتینی خنک رو به سفیده تخم مرغ های زده شده به مرور اضافه نموده و با همزن خوب میزنیم.
لایه سفید کیک آمادهست.
برای دو رنگ شدن یه مقدار کمی از این ترکیب سفید رو جدا کرده و با پودر کاکائو مخلوط میکنیم.
اکنون پایه ویفری کیک رو از یخچال بیرون آورده و ابتدا مواد سفید کیک رو روش میریزیم و سپس مواد کاکائویی رو ریخته و با خلال چوبی تزیین میکنیم.
دسر مون رو بهتره حدود ۳ ساعت یخچال بزاریم تا خوب ببنده و سفت بشه. نوش جان