کوکوی بلغور گندم با سیب زمینی یه غذای خوشمزه و ساده و مقوی که برای تنوع به برنامه غذایی عالیه و اگه دوست دارید طعم های جدید رو امتحان کنید این کوکوی خوشمزه رو پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی بلغور و سیب زمینی
- تخم مرغ ۱ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد متوسط
- پیاز ۱ عدد
- آرد ۴ قاشق غذا خوری
- بلغور ریز ۱ لیوان
- ادویه شامل نمک و زردچوبه و فلفل و … به مقدار لازم
- سیر ۳ حبه
- جعفری ساطوری نصف لیوان
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه کوکوی بلغور گندم با سیب زمینی
برای شروع ابتدا بلغور خیس خورده رو بریزید داخل یه ظرف کوچیک کمی نمک بهش بزنید تا جایی که روش بیاد آب بریزید و بذارید روی حرارت وقتی آب رو به خودش کشید و جذب کرد حرارت رو خاموش کنید.
حالا دو تا سیب زمینی رو که آبپز کردید رو پوستش رو بگیرید و به بلغور اضافه کنید. پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید و به همراه سیر رنده شده بریزید روی مواد.
سپس تخم مرغ، آرد و جعفری و رب و تمام ادویه ها رو هم اضافه کنید و حالا ورز بدین.
یه خمیر نرمی بدست میاد، بهتر که اگه وقت دارید نیم ساعت مواد داخل یخچال استراحت کنه، بعد از این مدت دست هاتون رو خیس کنید چون خمیر چسبنده ست و گلوله هایی اندازه نارنگی بردارید و هر طور که دوست دارین توی دستتون فرم بدین و داخل روغن داغ هر دو طرف کوکو ها رو سرخ کنید.
در کنار ماست سیردار خیلی خوشمزه ست. پیشنهاد می کنم حتماً امتحان کنید. من داخل ماست، موسیر تازه رنده کردم با کمی نمک در کنار این کوکو محشر شد.