کتلت آرد نخودچی رو امتحان کردید؟ این بار توی کتلت مغز نون باگت نریختم و در عوض آرد نخودچی زدم.

کتلت تردتر از دفعه های پیش شده بود و مخصوصا وقتی گرد می کنیم و وسط کتلت را سوراخ می کنیم، کتلت تردتر میشه، چون روغن دور تا دور بیرونی و داخلی کتلت را می گیره.

مواد لازم برای تهیه کتلت آرد نخودچی

  • گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد پخته، یک عدد خام
  • پیاز متوسط یک عدد
  • نمک فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
  • پودر سیر و پودر پیاز در صورت دلخواه
  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد نخودچی ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کتلت آرد نخودچی

طرز تهیه کتلت آرد نخودچی

پیاز را درشت رنده کردم تا آب پیاز درنیاد و بعد باگوشت چرخکرده مخلوط کردم.

دو تا سیب زمینی پخته را پوست گرفته و رنده کردم. یک عدد سیب زمینی خام را رنده درشت زدم یک عدد تخم مرغ را هم اضافه کردم.

مواد را خوب مخلوط کردم. سپس آردنخودچی، نمک و فلفل سیاه و قرمز نیمکوب، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز اضافه کردم و مواد را خوب مخلوط کردم.

در ادامه مواد رادر ظرف دردار دو سه ساعت گذاشتم در یخچال بمونه بعد از مواد به اندازه یه نارنگی برداشتم و در دست شکل دادم و در روغن با حرارت متوسط کم سرخ کردم.

حتما بذارین یکطرف کتلت سرخ شود بعد برگردانید.

نمک آخرین چیزی باشد که اضافه می کنید تا حجم مواد تقریبی مشخص شود و نمک زیاد نریزید.

من کتلت را تند میخورم پس فلفل قرمز نیمکوب بیشتری می ریزم.

نکته مهم: کتلتها را خیلی کلفت نکنید.

میتوانید از انواع سبزی های خشک و معطر در کتلت استفاده کنید.

کتلت را با روش های مختلفی میشه درست کرد، این هم یه جورشه.

بهتره کتلت رو در تابه تفلون سرخ کنید.

اندازه ادویه و مواد به ذائقه خودتون بستگی داره.

این کتلت بی نظیره! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.