این خورشت مرغ و ماست هندی نه تنها خیلی خوشمزهست بلکه به خاطر داشتن ادویه های مختلف خیلی هم خوش عطر و بو هست. اگه به فکر پخت یه غذای متفاوت برای تنوع دادن به برنامه غذایی روزانهتون هستید، پیشنهاد میکنم حتما این خورشت مرغ و ماست هندی رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ و ماست هندی برای 2 تا 3 نفر
- سینه مرغ کامل یک عدد
- رب یک قاشق غذاخوری
- ماست نصف لیوان
- دارچین نصف قاشق چای خوری
- زنجبیل یک چهارم قاشق چای خوری
- سیر دو حبه
- پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
- زیره نصف قاشق چای خوری
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
- نمک و زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت خورش مرغ و ماست هندی
برای شروع ابتدا بـه انـدازه مـورد نـیازتـون هر قسمت از مرغ رو که دوست دارید برداریـد و بــه صـورت کبابی خـرد کنید. مـن یک ران و یک چهارم سینه مـرغ استفاده کردم.
سپس نـصف لـیوان مـاست بـه مـرغ اضـافـه کردم، بـهتره که از مـاست هم زده و پرچرب استفاده کنید، به نظرم غذا رو خـوشمزه تر میکنه.
بـعد دو حـبه سیر رنـده زده، نـصف قاشق چای خوری پـودر زیــره و زنـجبیل، فلفل قرمز، نمک و دو قاشق غذاخوری آبلیمو اضافـه کنید و خوب مخلوط کنید و به مدت یک ساعت داخل یـخچال اسـتراحت بدید.
سپس پـیاز رو پوست بگیرید و نـگینی ریـز خـرد کنید و تـفت بـدید، سـبک که شـد بـهش رب گوجه فرنگی، زعـفران، ادویـه کاری، دارچـین و زردچـوبـه اضـافـه کنید و چـند دقـیقه تـفت بـدیـد تـا رنگ رب باز بشه.
بـعد مـرغ اسـتراحت داده رو بـه مواد تـفت داده داخـل تـابـه اضـافـه کنید و پـنج دقـیقه تـفت بـدیـد تـا بـه خـورد هـم بـرن.
دو الی دو نـیم لیوان آب جـوش اضـافـه کنید در تـابـه رو بـزاریـد روی شعله نـسبتا کم تـا مـرغ خـوب پـخته بـشه و سس غلیظی در انـتهاش بـمونه.
اگـه مـاست سـون نـداشـتید مـاست پـرچـرب مـعمولی کافیه ایـن غـذا چـون ادویـه های زیادی داری بـسیار خوش طعم هست.
فلفل قرمز هم مقدارش بـه خـودتون بستگی داره من چـون غذاهای تند خیلی دوست دارم همیشه فراوون استفاده میکنم.