خوراک گوشت و سیب زمینی و لوبیا سبز یه خوراک خوشمزه و ساده هست که میتونید با نون یا برنج سرو کنید. در ادامه با دستور پخت خوراک گوشت و سیب زمینی و لوبیا سبز مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت و سیب زمینی و لوبیا سبز برای 4 نفر
- گوشت تکهای 200 گرم
- لوبیا سبز 400 گرم
- سیب زمینی 5 عدد
- پیاز 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- چوب دارچین 1 تکه
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
طرز پخت خوراک گوشت و سیب زمینی و لوبیا سبز مرحله به مرحله
مرحله اول، پختن گوشت تکه ای
برای شروع ابتدا پیاز ها رو به صورت خلالی باریک یا نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. کمی روغن بریزید پیاز رو تفت بدید تا سبک بشه. سپس گوشت رو اضافه کنید و به همراه پیاز خوب تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه. زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و تفت بدید تا عطر ادویه بلند بشه. سپس رب گوجه فرنگی رو وسط تابه بریزید و کمی تفت بدید و سپس با مواد مخلوط کنید.
چوب دارچین رو هم اضافه کنید و 2 تا 3 لیوان آب جوش اضافه کنید. درب قابلمه رو نیمه بذارید و روی حرارت ملایم حدود 1 ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. برای پخت گوشت از زود پز هم میتونید استفاده کنید.
مرحله دوم، تفت دادن لوبیا سبز
لوبیا سبز ها رو به قطعاتی حدود 2 سانتیمتر خرد کنید و داخل یک تابه برزید و به همراه کمی روغن روی حرارت ملایم 5 دقیقه تفت بدید.
مرحله سوم، اضافه کردن لوبیا به گوشت
وقتی که گوشت پخت چوب دارچین رو جدا کنید و لوبیا سبز تفت داده شده رو به گوشت اضافه کنید. نمک غذا رو هم در این مرحله اضافه کنید. درب قابلمه رو باز بذارید و روی حرارت کم حدود نیم ساعت زمان بدید تا طعم مواد به خورد هم بره و خوراک جا بیفته. آب خوراک در آخر پخت باید خیلی کم باشه.
مرحله چهارم، سرخ کردن سیب زمینی
سیب زمینی ها رو به صورت مکعبی خرد کنید. سپس با آب سرد بشویید و روی دستمال پارچهای بریزید و خشک کنید. سپس سیب زمینی ها رو داخل تابه بریزید و سرخ کنید. برای خوش رنگ تر شدن سیب زمینی میتونید در زمان سرخ شدن کمی زردچوبه به سیب زمینی اضافه کنید.
وقتی که سیب زمینی سرخ شد داخل صافی یا دستمال بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
مرحله پنجم، سرو و تزئین
وقتی که خوراک جا افتاد و سیب زمینی سرخ شد، خوراک رو داخل بشقاب گود بریزید و سیب زمینی سرخ شده رو دور خوراک بریزید و با نون یا برنج سرو کنید. نوش جان