مرغ آلبالویی یه غذای خوشمزه با طعم‌ ملس با عطری بی‌نظیره و اگه تو فصل آلبالویی تازه هستید یا آلبالوی فریزیی دارید پیشنهاد می‌کنم حتما این مرغ رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید. در ادامه با دستور پخت مرغ آلبالویی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


⁣⁣مواد لازم برای تهیه مرغ آلبالویی

  • آلبالو بدون هسته یک و نیم لیوان
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • مرغ 3 تا 4 تکه
  • پیاز 2 عدد
  • زعفران آب شده 3 قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین 2 تکه
  • رب آلبالو 1 قاشق غذاخوری
  • رب نارنج 1 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

⁣⁣طرز پخت مرغ آلبالویی خوشمزه و ملس

طرز تهیه مرغ آلبالویی خوشمزه و ملس مرحله به مرحله

مرحله اول، پختن آلبالو

وقتی که آلبالوها رو شستید و ساقه‌هاش رو جدا کردید، داخل قابلمه یا تابه بریزید. شکر و یک سوم لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت زمان بدید تا آبی که اضافه کردیم تبخیر بشه و به قوام مناسب برسه.


مرحله دوم، تفت دادن مرغ

تکه‌های مرغ رو داخل یک بشقاب بذارید و روش نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید و با دست بمالید تا ادویه به خورد مرغ بره و مرغ طعم بگیره. بهتره که مرغ رو نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا مزه‌دار بشه.

سپس داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و وقتی که داغ شد، تکه‌های مرغ رو داخل روغن بذارید و سرخ کنید. وقتی که یک طرف مرغ سرخ شد، مرغ رو برگدونید و زعفران آب شده رو روی مرغ بریزید و زمان بدید تا طرف دیگه مرغ هم سرخ بشه.


مرحله سوم، آماده کردن پیاز داغ

وقتی که مرغ سرخ شد، مرغ ها رو از تابه خارج کنید و داخل یک بشقاب بذارید. سپس پیاز رو به صورت خلالی باریک یا نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه مرغ بریزید و تفت بدید. وقتی که پیاز طلایی شد تکه‌های مرغ سرخ شده رو روی پیاز داغ بچینید.


مرحله چهارم، پخت نهایی

در ادامه آلبالوی قوام اومده و چوب دارچبن رو کنار مرغ بریزید و یک لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید. درب ظرف رو بذارید و به مدت یک ساعت روی حرارت خیلی ملایم زمان بدید تا مرغ به طور کامل بپزه و طعم آلبالو به خوردش بره.

در نیم ساعت آخر پخت رب آلبالو و رب نارنج و کره رو به مرغ اضافه کنید و نیم ساعت بعد وقتی که سس مرغ غلیظ شد به همراه برنج زعفرانی سرو و نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن های پخت مرغ آلبالویی

⁣میزان ترش و شیرینی مرغ آلبالویی به ذائقه شما بستگی داره و به دلخواه می‌تونید شکر رو کم‌تر یا زیاد‌تر کنید.⁣⁣
⁣⁣

Rate this post