کازان کباب از خوراک های خوشمزه ترکیه ای با طعم و مزه لذیذ! مخصوصا که اهل غذاهای با بادمجون باشید.
این خوراک رو هم می تونید با نان و هم با برنج سرو کنید.
کازان کباب یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ی شهر ازمیر ترکیه هست. یکی از انواع کبابهای خوشمزه و مخصوص کشور ترکیه است که ترکیبی از طعم کباب تابهای و گوجهفرنگی و بادمجون میباشد که با سس گوجه مخصوص تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه کازان کباب ترکیه ای برای 3 نفر
- گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
- بادمجان ۳ عدد
- پیاز ۲ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- فلفل سبز یا فلفل دلمه ای چند تکه
- سیر ۱ حبه (یا پودر سیر)
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه کازان کباب ترکی
برای شروع ابتدا کلاهک بادمجان رو گرفتم و بادمجان ها رو حلقه حلقه برش دادم. فقط حلقه ها نازک نباشن. می تونید چاک چاک کنید. توی آب و نمک نیم ساعت قرار دادم.
سپس گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و پول بیبر ترکیب کردم و ورز دادم.
از گوشت گوله هایی برداشتم و گرد کردم و کمی پهن کردم به سایز بادمجان ها پهن کردم و درست کردم.
توی یک ظرفی یکی در میون گوشت و بادمجان رو به صورت ردیفی چیدم.
گوجه فرنگی و فلفل سبز رو هم چند برش دادم و کنار گوشت و بادمجان چیدم.
برای سس، یک عدد پیاز رو ریز خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم، رب گوجه ریختم و تفت دادم.
آب جوش ریختم و نمک و فلفل سیاه اضافه کردم. چند جوش زد و سس کمی غلیظ شد از حرارت برداشتم و روی بادمجان و گوشت ریختم.
روش فویل کشیدم و روی فویل چند تا سوراخ زدم و در فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد، حدود ۲ ساعت قرار دادم.
بعد فویل رو از روش برداشتم و چند دقیقه بدون فویل توی فر گذاشتم تا سس کمی غلیظ بشه و رویه خوراک هم کمی تغییر کنه.