کازان کباب از خوراک های خوشمزه ترکیه ای با طعم و مزه لذیذ! مخصوصا که اهل غذاهای با بادمجون باشید.
این خوراک رو هم می تونید با نان و هم با برنج سرو کنید.

کازان کباب یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ی شهر ازمیر ترکیه هست. یکی از انواع کباب‌های خوشمزه و مخصوص کشور ترکیه است که ترکیبی از طعم کباب تابه‌ای و گوجه‌فرنگی و بادمجون می‌باشد که با سس گوجه مخصوص تهیه میشود.

مواد لازم برای تهیه کازان کباب ترکیه ای برای 3 نفر

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • بادمجان ۳ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • فلفل سبز یا فلفل دلمه ای چند تکه
  • سیر ۱ حبه (یا پودر سیر)
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه کازان کباب ترکی

طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای

برای شروع ابتدا کلاهک بادمجان رو گرفتم و بادمجان ها رو حلقه حلقه برش دادم. فقط حلقه ها نازک نباشن. می تونید چاک چاک کنید. توی آب و نمک نیم ساعت قرار دادم.

سپس گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و پول بیبر ترکیب کردم و ورز دادم.

از گوشت گوله هایی برداشتم و گرد کردم و کمی پهن کردم به سایز بادمجان ها پهن کردم و درست کردم.

توی یک ظرفی یکی در میون گوشت و بادمجان رو به صورت ردیفی چیدم.

گوجه فرنگی و فلفل سبز رو هم چند برش دادم و کنار گوشت و بادمجان چیدم.

برای سس، یک عدد پیاز رو ریز خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم، رب گوجه ریختم و تفت دادم.

آب جوش ریختم و نمک و فلفل سیاه اضافه کردم. چند جوش زد و سس کمی غلیظ شد از حرارت برداشتم و روی بادمجان و گوشت ریختم.

روش فویل کشیدم و روی فویل چند تا سوراخ زدم و در فر ۱۷۰ درجه سانتی گراد، حدود ۲ ساعت قرار دادم.

بعد فویل رو از روش برداشتم و چند دقیقه بدون فویل توی فر گذاشتم تا سس کمی غلیظ بشه و رویه خوراک هم کمی تغییر کنه.