کوفته کادین بودو (Kadinbudu Kofte) یه غذای ترکییه ای سنتی و خوشمزه و متفاوته که با گوشت چرخ کرده درست میشه و اگه این خوشمزه رو امتحان نکردید پیشنهاد می کنم یک بار درستش کنید.
مواد لازم برای تهیه کوفته کادین بودو سنتی ترکی
- 500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
- 3 قاشق غذاخوری برنج
- 1 عدد پیاز
- مقداری جعفری خرد شده
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 حبه سیر
- نمک
- فلفل سیاه
برای روی کوفته ها
- 2 عدد تخم مرغ (اگر کوچک بود 3 تا)
- آرد
دستور پخت کوفته کادین بودو سنتی ترکی
برای شروع ابتدا برنج را شسته داخل قابلمه کوچکی بریزید و با آب فراوان بپزید. سپس داخل صافی بریزید و کنار بذارید.
کمی روغن مایع داخل ماهیتابه بریزید پیاز نگینی خرد شده و سیر رنده شده را داخل ماهیتابه ریخته و کمی تفت دهید.
250 گرم گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تا وقتی که آب گوشت کشیده شود به تفت دادن ادامه دهید. سپس داخل بشقاب بریزید تا سرد شود.
گوشت چرخ کرده تفت داده شده و سرد شده، 250 گرم گوشت چرخ کرده خام، 1 عدد تخم مرغ، برنج پخته شده، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه ای بریزید و خوب ورز دهید.
روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت داخل یخچال بذارید وقتی استراحت کند راحت تر میتوانید شکل بدید.
سپس از مواد مقداری بردارید و با دست شکل دهید، خیلی ضخیم نشود چون داخل کوفته نمیپزد و خیلی هم نازک نشود.
بعد از شکل دادن کوفته ها را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده بزنید. روغن را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید و داغ کنید. کوفته ها را داخل ماهیتابه بذارید و پشت و رو سرخ کنید.
نوش جان