كاچي چهار مغز هم خوشمزه ست و هم خیلی خیلی مقوی. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه كاچي چهار مغز
- آرد برنج نصف پیمانه
- آرد سفید یک قاشق غذاخوری
- کره صد گرم
- روغن حیوونی سه قاشق سوپخوری
- پودر هل یک قاشق چایخوری
- پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
- شیر دو پیمانه
- گلاب دو سوم پیمانه
- آب یک سوم پیمانه
- شکر دو سوم پیمانه
- زعفرون یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر گردو، پودر پسته، بادوم آسیاب شده از هر کدوم یه قاشق غذاخوری
- نبات پنجاه گرم
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره
طرز تهيه كاچي چهار مغز
برای شروع ابتدا آرد سفید و آرد برنج رو روی شعله ملایم حدود یه ربع تفت بدین تا خامی آردها گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده.
البته هر چقدر آردتون بیشتر تفت بخوره، رنگ کاچی تیره تر میشه. آردهای تفت داده شده رو الک کنين و کنار بذارین. کره و روغن حیوونی رو بذارین روی حرارت تا کاملا ذوب و یه دست بشن.
بعد به ترتیب دارچین، هل و مغزیجات رو اضافه و هم بزنین. حالا آردهای الک شده، زعفرون، شیر، شکر، آب، گلاب و نبات رو هم به ترتیب اضافه و مدام هم بزنين.
وقتی دور ظرف شروع به قل زدن کرد، مدام کاچی رو هم بزنین تا هم ته نگیره و هم اینکه به غلظت فرنی برسه.
البته رقیق یا غليظ بودن کاچی بستگی به ذائقتون داره. بعد داخل ظرف کشیده، تزئین و سرو کنین. نوش جونتون
اگه نسبت آرد سفید بیشتر باشه، مزه حلوا میگیره.
نکات مهم تهیه كاچي چهار مغز
- ادویه کاچی رو از عطاریا میتونین تهیه کنین.
- آردها رو حتما دو بار الک کنین.
- روغن حیوونی طعم عالی و بهتری به کاچی میده.
- حرارت گاز حین پخت، متوسط باشه.