پاتی جامائیکایی یه چیزی شبیه پیراشکی هست. من این پاتی ها جامائیکایی را با استفاده از خمیر نان کوکو جامائیکایی با شیر نارگیل غلیظ شده، تهیه کرده ام. نام نان کوکو از کلمه انگلیسی نارگیل که در آشپزی مناطق کارائیب نقش به سزائی دارد، گرفته شده است. روش های سنتی برای تهیه خمیر پاتی ها وجود دارد.

‎جامائیکا، کشوری در حوزه دریای کارائیب با فرهنگ غنی غذاییه. ‌در این منطقه نارگیل به شکل های مختلف مانند شیر، روغن و آرد نقش مهمی در تغذیه مردم این ناحیه ایفا می کند. دستور پخت پاتی جامائیکایی یک غذای خیابانی محبوب و نمادین که به یک غذای ملی در فرهنگ جامائیکا تبدیل شده است را در آماده براتون آماده کردم.

در جامائیکا به طور سنتی ، پاتی به شکل ساندویچی متفاوت و لذیذ و در داخل نان کوکو که با شیر و روغن نارگیل و با شکل پاکتی تهیه شده باشد، به عنوان غذای اصلی محسوب می شود.

‎ من برای پخت پاتی جامائیکایی، تصمیم گرفتم از همان خمیر نان کوکو استفاده کنم. برای مواد میانی نیز، گوشت چرخ کرده را با همان مواد و‌ ترکیب ادویه ها به روش جامائیکایی مزه دار و تهیه نمودم.

مواد لازم برای تهیه پاتی جامائیکایی

مواد لازم برای تهیه خمیر نان کوکو

  • ۲ و‌ ۱/۲ پیمانه آرد همه منظوره
  • ۱ پیمانه آرد نان
  • ۱ پیمانه شیر نارگیل یا شیر نارگیل غلیظ شده
  • ۲ قاشق چای خوری خمیرمایه فوری
  • ۱/۴ پیمانه روغن نارگیل
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری گرم کره
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • ۱ قاشق چای خوری نمک

مواد میانی

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • ۱ پیاز خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد کرده
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
  • ۱ فلفل تند ریز خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر کاری جامائیکایی که ترکیبی است از برخی از ادویه های آسباب شده از جمله زردچوبه، گشنیز، شنبلیله، فلفل سیاه، رازیانه، زیره سبز، دارچین، بور چارتری (پوست جوز هندی)
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ پیمانه آب گوشت

رومال

  • ۱ زرده تخم مرغ
  • ۱ قاشق چای خوری روغن نارگیل و
  • ۱ قاشق چای خوری شیر نارگیل

طرز تهیه پاتی جامائیکایی
طرز تهیه پاتی جامائیکایی خوشمزه با طعم متفاوت

مواد خشک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ و شیر نارگیل را اضافه و آن را کمی ورز دهید تا خمیر جمع شود.

روغن نارگیل و کره را اضافه و خمیر را با ماشین و یا دست، آنقدر ورز دهید تا زمانی که یک خمیر منسجم داشته باشید.

روی آن را بپوشانید و بگذارید حدود ۱ الی یک ۱/۵ استراحت کند تا حجم آن دو برابرشود. سپس پف آن را بگیرید. خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کرده و آنها را به چونه های کوچک در بیاورید.اجازه دهید ۳۰ دقیقه استراحت کنند.

پاتی جامائیکایی

اینک مواد میانی را آماده کنید. پیاز، سیر و فلفل را با روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید. تمام ادویه ها و گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. آب گوشت را اضافه کنید و در آن را ببینید و بگذارید که آب گوشت کاملا تمام شود.

‎هر توپ خمیر را به شکل بیضی شکل رول کنید. یک قاشق غذاخوری از مواد میانی خنک شده را در مرکز هر بیضی قرار دهید. خمیر را تا بزنید تا یک شکل نیمه ماه ایجاد شود. از چنگال برای مهر کردن لبه ها استفاده کنید. مواد رومال رو مخلوط و روی خمیرها بمالید و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

دستور تهیه پاتی جامائیکایی

آنها را در یک فر از پیش گرم شده در دمای ۳۶۰ ° فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا زمانی که روی سطح طلایی شوند.سینی را از فر خارج کنید، اجازه دهید کمی خنک شوند. نوش جان!