حلوا کدو حلوایی رو تا حالا امتحان کردید؟ یه حلوای خوشمزه و مقوی با آرد جوانه ی گندم و شیره ی انگور و کدو حلوایی! دیگه مقوی تر از این حلوا مگه داریم؟ امیدوارم که این حلوای کدو حلوایی رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه حلوا کدو حلوایی با آرد جوانه گندم و شیره انگور
- آرد جوانه گندم ١ لیوان
- آرد گندم ١ لیوان
- روغن مایع ١ استکان
- کره ٥٠ گرم
- کدو حلوایی پخته و پوره شده ١ لیوان
- شیره انگور ١ استکان (بستگی به ذایقه داره شیرین تر دوست دارید، بیشتر بریزید)
- هل ١ قاشق چای خوری
- زعفران دم کشیده ١ فنجان
- گلاب نصف استکان
دستور تهیه حلوا کدو حلوایی با آرد جوانه گندم و شیره انگور
ابتدا شربت مخصوص حلوا رو آماده می کنیم. برای تهیه شربت ١ لیوان آب و شیره ی انگور و زعفران و هل را توی ظرف ریخته و میگذاریم به جوش بیاد و گلاب را هم اضافه کرده و شعله را خاموش میکنیم.
در ادامه برای آماده کردن حلوا ابتدا آرد گندم و آرد جوانه گندم را الک کرده و در تابه ریخته و به مدت ٤٠ دقیقه روی حرارت ملایم تفت میدهیم.
بعد کره و روغن را به مخلوط آردها اضافه کرده و به مدت یک ربع دیگر تفت میدهیم و سپس پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد به طور کامل یک دست بشن.
اکنون شربت را اضافه کرده و مرتب حلوا را هم میزنیم تا حلوا جا بیفتد. حلوای کدو حلوایی ما آماده شد. نوش جان
طرز تهیه حلوا کدو حلوایی ساده
مواد لازم
- پوره کدو حلوایی ۱٫۵ پیمانه
- شکر ۱٫۵ پیمانه
- آب ۱/۲ پیمانه
- گلاب ۱/۲ پیمانه
- آرد گندم ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
- پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه
کدو را بخار پز و حتما با گوشتکوب برقی پوره کنید. (نباید آب داشته باشه، اگر لازم بود داخل تابه بریزد روی حرارت ملایم قرار بدید تا آب اضافیش کشیده بشه) و به اندازه ۱/۵ پیمانه را اندازهگیری کنید به همراه شکر، زعفران دم کرده، هل، گلاب و آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید شکر به طور کامل درون آب حل شود شعله را خاموش کنید.
آرد را داخل تابه الک کنید روی حرارت ملایم حدودا ۳۰ دقیقه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. پس از اینکه رنگ آرد تغییر کرد، روغن را اضافه کنید وقتی کاملا یکدست شد، مخلوط پوره کدو حلوایی را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا از دیواره های تابه جدا شده و در وسط تابه جمع شود و به صورت گهواره ای درون تابه حرکت دهید.