قطاب انواع مختلفی داره و با دستور پخت های متفاوت میشه درست کرد اما این قطاب نخودچی یه چیز دیگست و خیلی خاص و خوشمزه ست و برای پذیرایی از مهمون ها عالیه!

مواد لازم برای تهیه قطاب نخودچی

  • پودر قند ۹۰ گرم
  • روغن جامد (اصیل باشه بهتره ) ۷۵ گرم
  • آرد ۱۰۰ گرم
  • ماست ۶۰ گرم
  • تخم مرغ ۳۰ گرم
  • آرد نخودچی ۱۰۰ گرم
  • وانیل کمی

دستور پخت قطاب نخودچی

طرز تهیه قطاب نخودچی

برای شروع ابتدای کار روغن جامد رو بریزید داخل کاسه ی همزن و کمی بزنید تا نرم بشه یک دقیقه کافیه بعد پودر قند الک شده رو بهش اضافه کنید و شروع کنید به زدن تا کاملا رنگش روشن و سبک بشه.

سپس یه تخم مرغ رو داخل کاسه ای بشکونید قشنگ با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط بشن حالا وزنش کنید و ۳۰ گرم ازش بردارید به همراه وانیل به ملات شیرینی اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید حالا نوبت اضافه کردن ماست هستش ماست رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.

در ادامه آرد نخودچی رو از حریر رد کنید به ملات شیرینی اضافه کنید و با همزن در حد مخلوط شدن بزنید.

در آخر آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید تا یه خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد زیاد هم نزدید همین که با هم مخلوط بشن کافیه.

از خمیر گردیهایی به وزن ۱۲ تا ۱۴ گرمی بردارید از مواد میانی داخلش بزارید و قشنگ تو دست گرد کنید.

بزارید کف سینی با فاصله و کاتر بزنید روش از هر مدل کاتری که استفاده میکنید کاتر رو اول بزنید تو پودر کاکائو و بعد قشنگ تکون بدید و بزارید رو شیرینی.

دمای فر ۱۷۰ درجه زمان بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه باز بستگی به دمای فر شما داره چک کنید. این خمیر رو میتونید تا سه روز تو یخچال هم نگهداری کنید.

میتونید شیرینی رو مدل قطاب هم بپیچید.

برای مواد میانی قطاب نخودچی

  • پودر گردو ۱۰۰ گرم
  • پودر قند ۸۰ گرم
  • پودر هل یک قاشق چای خوری
  • گلاب هم به اندازه ای خمیر بشه کم کم اضافه میکنیم در حد ۲ قاشق غذاخوری

پودر گردو، پودر قند و پودر هل رو بریزید داخل کاسه ای گلاب رو کم کم بهش اضافه کنید نه خشک بشه نه خیلی چسبنده بشه. این خمیر نیاز به استراحت نداره.