شیرینی رینگ پسته و گل محمدی یه شیرینی ساده و بسیار خوشمزه نوروزیه که امیدوارم درستش کنید و از طعم خوبش لذت ببرید. شیرینی زیبا با طعمی مشابه گز، بسیار عالی برای نوروز و عصرانه و سرو کنار چای.
مواد لازم برای تهیه شیرینی رینگ پسته و گل محمدی
- روغن قنادی یا جامد یا کره 125 گرم
- پودر قند 80 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- وانیل 1/4 قاشق چای خوری یا اسانس گل محمدی یا گل رز چند قطره
- آرد 200 گرم
- نشاسته ذرت 30 گرم
- نمک 1 پنس
- گل محمدی خشک پودر شده 2 قاشق چای خوری
برای تزئین
- شکلات
- پودر گل محمدی
- خلال یا پودر پسته
دستور پخت شیرینی رینگ پسته و گل محمدی
برای شروع ابتدا روغن و پودرقند را حدود 5 دقیقه بزنید تا کاملا یکدست و پوک شود. سپس تخم مرغ و وانیل یا اسانس را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید.
در ادامه آرد، نشاسته ذرت و نمک سه بار الک شده را به همراه گل محمدی پودر شده به مواد اضافه کنید و ابتدا با لیسک مخلوط کنید سپس در حد 15 ثانیه با همزن بزنید تا یکدست شود و خمیر جمع شود.
اگر خمیر را با کره آماده کردید در نایلون قرار دهید و برای 30 تا 60 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 3 تا 5 میل باز کنید و با کاتر دلخواه ترجیحا کاتر گل یا دایره دالبری برش بزنید.
با کاتر گرد یا یک ماسوره مرکز شیرینی را خالی کنید و شیرینی ها را با کمی فاصله در سینی فر بچینید. برای پخت سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.
به این نکته توجه داشته باشید که شیرینی نباید تغییر رنگ داشته باشد.
بعد از پخت از فر خارج کرده و در محیط قرار دهید تا خنک شوند سپس به راحتی از سینی جدا کنید.
شکلات را بن ماری کنید و روی نیمی از شیرینی بمالید، میتوانید سطح شیرینی را در ظرف شکلات بزنید تا تمام شیرینی پوشیده شود. خلال یا پودر پسته و پودر گل محمدی روی شکلات بپاشید و زمان دهید تا سفت شود، سپس شیرینی را سرو کنید. نوش جان
نکته مهم تهیه شیرینی رینگ پسته و گل محمدی
- با این مواد حدود نیم کیلو شیرینی خواهید داشت.
- شیرینی در ظرف سلفون کشیده دربسته 2 تا 4 هفته ماندگاری دارد.
- بجای پودر گل محمدی میتوانید از پودر گل رز استفاده کنید تا شیرینی گل رز داشته باشید.
- در صورت تمایل میتوانید 1/4 قاشق چای خوری رنده پوست لیمو یا پرتقال به خمیر اضافه کنید.
- بجای شکلات میتوانید از آیسینگ برای دیزاین شیرینی استفاده کنید.
- میتوانید شیرینی را در تابه یا فر دستساز بپزید.