شیرینی پر طاووسی یه شیرینی زیبا و فوق العاده خوشمزه و شیک و مجلسیه و طرز پخت ساده و راحتی داره و با کمی حوصله می تونید یه شیرینی شیک و مجلسی برای پذیرایی از مهمون ها آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پر طاووسی
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- وانیل یا پودر هل حدود 1 قاشق چای خوری
- پودر قند 125 گرم
- روغن جامد یا کره 125 گرم
- زعفران دم کرده غلیظ 1 تا 2 قاشق چای خوری
- آرد 280 تا 300 گرم
- نمک 1 پنس
دستور پخت شیرینی پر طاووسی
برای شروع ابتدا زرده تخم مرغ را با وانیل یا پودر هل حدود 1 تا 2 دقیقه بزنید تا از لختگی خارج شود و کمی بوی آن گرفته شود. سپس پودرقند را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر مواد را بزنید.
سپس روغن را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه مواد را بزنید تا کاملا روشن و پوک شوند.
در این مرحله زعفران را اضافه و مخلوط کنید. در آخر آرد و نمک سه بار الک شده را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مطلوبی حاصل شود.
میتوانید حدود 30 گرم از آرد را کم کنید و به جای آن از نشاسته ذرت استفاده کنید که بافت لطیف تری به شیرینی میدهد.
از ورز دادن خمیر خودداری کنید زیرا باعث به روغن افتادن و خشک شدن بافت شیرینی می شود.
می توانید خمیر را در نایلون برای 15 تا 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس شروع به کاتر زدن کنید.
خمیر را به ضخامت حدود نیم سانت بین کاغذ روغنی باز کنید. کاتر دلخواه را در آرد بزنید و خمیر را برش دهید.
شیرینی ها را با کمی فاصله در سینی فر بچینید و سینی را برای حدود 20 دقیقه در فری که از قبل یک ربع با دمای 170 درجه گرم کرده اید قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.
شیرینی نباید تغییر رنگ محسوسی داشته باشد. بعد از پخت، یکساعت در محیط قرار دهید تا کاملا خنک شوند سپس به دلخواه تزئین کنید.
در اینجا مرکز شیرینی با شکلات تلخ پر شده است و با شکلات سفید نقاط سفید رنگ ایجاده شده است.
در صورت تمایل میتوانید روی یک شیرینی مربا یا مارمالاد مثل مربای گل محمدی بریزید و شیرینی دیگر را روی آن قرار دهید تا شیرینی مربایی داشته باشید.
با این میزان مواد حدود نیم کیلو شیرینی خواهید داشت که تعداد آن با توجه به سایز کاتر متفاوت خواهد بود.