گراتن پاستا با گوشت چرخ کرده و سویا و قارچ یه غذای ساده و خیلی خوشمزهست که البته باید خطر کرد و باهاش یه لیوان نوشابه هم خورد!
مواد لازم برای تهیه گراتن پاستا با گوشت و قارچ
- پاستا سیصد گرم
- گوشت چرخ کرده 250 سیصد گرم
- سویا خیس خورده یک لیوان فرانسوی دستهدار (اگه از سویا استفاده میکنید مقدار گوشت رو نصف کنید.)
- پیاز 1 عدد نسبتا بزرگ
- قارچ دویست گرم
- پنیر پیتزا دویست گرم
- فلفل دلمه رنگی از هر کدام نصف
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری سرپر
- کره چهل گرم
- آرد قنادی یک و نیم قاشق غذاخوری
- شیر یک و نیم لیوان
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- آویشن نصف قاشق چایخوری
- پاپریڪا یک قاشق غذاخوری
- دارچین نصف قاشق چایخوری
دستور پخت گراتن پاستا با گوشت و قارچ و سویا و سس بشامل
اول از همه پیاز نگینی خرد کنید همراه مقداری روغن و زردچوبه تفت بدید تا سبک بشه گوشت اۻافه کنید تفت بدید تا سرخ بشه یک قاشق غذاخوری رب اضافه کنید تفت بدید تا رنگ رب باز بشه.
اگه از سویا استفاده میکنید، سویا رو به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل آب یا شیر خیس بدید و بعد آبکش کنید کنید و خوب فشار بدید تا آب یا شیر ازش خارج بشه. سپس سویای خیس خورده رو داخل میکسر بریزید و چند پالس بزنید تا ریز بشه و وقتی که با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم یکدست بشه. سپس به همراه گوشت چرخ کرده به مواد اضافه کنید.
قارچ و فلفل دلمه و نمک، فلفل، پاپریکا و آویشن اضافه کنید و تفت بدید و کنار بزارید.
داخل قابلمه بزرگی آب بریزید اجازه بدید به جوش بیاد بهش دو قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک اۻافه کنید پاستا اضافه کنید پنج الی ده دقیقه زمان بدید تا پاستا نرم بشه و بعد آبکش کنید.
کره رو داخل قابلمه بزرگی بریزید و اجازه بدید کامل ذوب بشه. آرد الک زده رو اضافه کنید سه الی چهار دقیقه تفت بدید بهش نمک و فلفل و مقداری آویشن بزنید و یک و نیم لیوان شیر سرد کم کم اۻافه کنید.
تند بهم بزنید گلوله نشه. به غلظت فرنی رقیق شد از روی شعله بردارید. سس بشامل شما آمادهست.
فر روی دمای صد و هشتاد درجه روشن کنید تا یک ربع گرم بشه.
کف ظرفی که قرار داخل فر بزارید سیب زمینی ورقه شده بزارید نصف سس بشامل به صورت یکنواخت روی سیب زمینی پخش کنید.
مقداری پاستا بریزید روی سیب زمینی مواد گوشتی بریزید روش رو باقیمانده سس بشامل و چند قاشق پنیر پیتزا بریزید و باقیمانده پاستا بریزید.
باقیمانده پنیر پیتزا کامل روی پاستا بپوشونید روش رو به دلخواه از فلفل دلمه میتونید استفاده کنید.
ظرف داخل فر بزارید شعله پایین روشن باشه اجازه بدید بیست دقیقه بمونه تا سیب زمینی کامل پختہ بشه و در پایان به مدت چند دقیقه گریل بالا رو روشن کنید تا پنیر پیتزا طلایی بشه بعد نوش جان کنید.
نوش جان