تو این مطلب با روش تهیه یه ویفر خونگی شکلاتی با نون میکادو خوشمزه و خیلی آسون اومدم خدمتتون.
این ویفر شکلاتی خانگی رو میتونید داخل ظرف دربسته به مدت خیلی طولانی تو یخچال نگه دارید و با چایی نوش جان کنید.
این مقدار مواد اولیه برای دو بسته نون مبکادو کافیه. من ویفرهایی با حدود شش تا هفت لایه درست کردم، اما شما میتونید با لایه های کمتری درست کنید. همچنین به سلیقه خودتون میتونید چهار گوش یا لقمه ای برش بزنید.
مواد لازم برای تهیه ویفر شکلاتی خانگی با نان میکادو
- آرد قنادی یک و نیم لیوان
- پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
- پودر قند یک لیوان سرپر
- روغن مایع یک و دو سوم لیوان
- نان میکادو دو بسته
آموزش روش تهیه ویفر شکلاتی خانگی با نان میکادو
اول از همه آرد الک کنید.
سه قاشق غذاخوری از آرد بردارید جایگزینش سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید.
روی شعله خیلی کم به مدت ده دقیقه تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه.
آرد تفت داده رو دوباره الک کنید و به تابه برگردانید.
روغن مایع رو کم کم اضافه کنید و بهم بزنید شعله گاز روی کم باشه.
به هیچ عنوان روغن یکباره اضافه نکنید. با توجه به نوع آرد و پودر کاکائو ممکن روغن کمتری نیاز باشه روغن تا اندازه ای اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسه.
بعد از روی شعله بردارید و اجازه بدید تا از داغی بیفته.
یک لایه نان میکادو رو بزارید مقداری کمی از مواد ویفر بریزید و با پالت کامل پخش کنید.
برای ویفر برعکس شیرینی میکادو باید مواد کمتر داخل لایه ریخته بشه.
این کار میتونید پنج الی شش مرحله انجام بدید لایه آخر گذاشتید روشو جسم سنگين بزارید و به مدت دوساعت داخل یخچال یا سه ساعت دمای محیط بزارید تا لایه ها کامل به هم بچسبه.
بعد از این زمان با چاقو اره ای دور ویفر دورگیری کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید و با چای نوش جان کنید.