فاج بادام زمینی و شکلات رو امتحان کردید؟ اين فاج های خوشمزه رو میتونین به راحتی تو خونه درست کنين در کنار يه ليوان چای يا يه فنجون قهوه، حرف نداره! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه فاج بادام زمینی و شکلات
- آب نصف ليوان
- شکر 1 ليوان سرخالی
- بادام زمینی 1 ليوان
- کره 1 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه 100 گرم
- شکلات شیری یا تلخ 50 گرم
طرز تهیه فاج بادام زمینی و شکلات
برای شروع ابتدا آب و شکر رو داخل تابه میریزیم، ده دقیقه زمان میدیم تا با هم بجوشن و غلیظ شوند و جوش های ریز ریز بزنند.
حالا خامه صبحانه رو بنماری میکنیم تا روان و گرم بشه.
در اين مرحله خامه و کره رو اضافه و مخلوط میکنیم، مواد بایدحالت کف مانند و کش دار پيدا کنن.
سپس بادام زمینی خام و پوست گرفته شده رو اضافه و مخلوط میکنیم.
مرتب هم میزنیم تا چسبنده و یکدست شوند.
حالا داخل ظرف مورد نظر کاغذ روغنی نسوز قرار میدهیم و مواد رو بلافاصله میریزیم و پشت قاشق فشره میکنیم.
شکلات رو با دو قاشق روغن مايع بنماری کرده و روی سطح مواد میریزیم و صاف میکنیم.
داخل یخچال به مدت 1 ساعت میزاریم تا شکلات ها سفت شوند، سپس برای تزئین کمی شکلات بنماری شده رو داخل قیف يک بار مصرف ریزیم و روی شکلات های سفت شده خط میاندازیم.
دوباره نيم ساعت داخل يخچال قرار میدیم و بعد به دلخواه برش میدهيم.
نکته: برای اینکه شکلات ها موقع برش خوردن خرد نشن، مواد سفید رنگ رو بايد به قطر يک سانتی متر در ظرف بریزید، اگه قطورتر بریزید راحت برش نمیخورند و خرد میشن. نوش جان