کوکی پنیر خامه ای و شکلات یه کوکی فوق العاده لطیف و خوشمزه ست که پیشنهاد می کنم حتما یبار امتحانش کنید. قطعا مشتریش میشید اینو من نمیگم اونایی که درستش کردن میگن!
بافت بسیار نرم و طعمی بی نظیر داره، بسیار لذیذ با بافتی نرم و اسفنجی!
مواد لازم برای تهیه کوکی پنیر خامه ای و شکلات
- آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه یا (۱۶۷گرم)
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- نمک یه پنس
- پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری یا (۱۸گرم)
- کره نرم ۵۰ گرم
- پنیر خامه ای هم دمای محیط ۲۰۰ گرم
- شکر ۱/۲ پیمانه یا (۹۰گرم)
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
- شکلات تلخ نگینی خرد شده یا چیپس شکلاتی ۱۲۰ گرم
طرز تهیه کوکی پنیر خامه ای و شکلات
فر رو با 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و کنار بگذارید.
آرد، کاکائو، نمک و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید کنار بزارید و بعد کره، پنیرخامه ای رو با دور متوسط همزن حدودا 2 دقیقه بزنید و شکر را اضافه کنید تا حدی بزنید که رنگش روشن و سبک بشه تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید حدودا سی ثانیه.
در آخر مخلوط آرد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید، در آخر شکلات ها رو اضافه کنید و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید نیازی به همزدن زیاد نداره.
از مواد به اندازه یک قاشق سوپ خوری یا با اسکوپ بستنی با کمی فاصله داخل سینی قرار بدید و سینی را برای نیم تا یک ساعت داخل یخچال بذارید استراحت کنه و خنک بشه و بعد کوکی ها رو به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که کنار کوکی کمی طلایی رنگ بشه داخل فر بپزید، بعد از چند دقیقه کوکی ها را روی توری منتقل کنید که کاملا خنک بشن.
نکات مهم تهیه کوکی پنیر خامه ای و شکلات
- نحوه نگهداری در ظرف در بسته در دمای محیط به مدت ۳ روز است.
- همه مواد به دمای محیط برسند.
- مواد خشک را از قبل الک کنید.
- بهتره که از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید اگر نبود از پنیر ویلی کاله استفاده کنید جدیدا ویلی کمی نمکش زیاد شده میتونید 1 ساعت قبل در آب قرار بدید.
- تا نمکش کم بشه داخل صافی آب اضافش رو بگیرید و مصرف کنید.