کوکی پنیر خامه ای و شکلات یه کوکی فوق العاده لطیف و خوشمزه ست که پیشنهاد می کنم حتما یبار امتحانش کنید. قطعا مشتریش میشید اینو من نمیگم اونایی که درستش کردن میگن!
بافت بسیار نرم و طعمی بی نظیر داره، بسیار لذیذ با بافتی نرم و اسفنجی!
مواد لازم برای تهیه کوکی پنیر خامه ای و شکلات
- آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه یا (۱۶۷گرم)
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- نمک یه پنس
- پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری یا (۱۸گرم)
- کره نرم ۵۰ گرم
- پنیر خامه ای هم دمای محیط ۲۰۰ گرم
- شکر ۱/۲ پیمانه یا (۹۰گرم)
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
- شکلات تلخ نگینی خرد شده یا چیپس شکلاتی ۱۲۰ گرم
طرز تهیه کوکی پنیر خامه ای و شکلات
فر رو با 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و کنار بگذارید.
آرد، کاکائو، نمک و بیکینگ پودر رو با هم الک کنید کنار بزارید و بعد کره، پنیرخامه ای رو با دور متوسط همزن حدودا 2 دقیقه بزنید و شکر را اضافه کنید تا حدی بزنید که رنگش روشن و سبک بشه تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید حدودا سی ثانیه.
در آخر مخلوط آرد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید، در آخر شکلات ها رو اضافه کنید و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید نیازی به همزدن زیاد نداره.
از مواد به اندازه یک قاشق سوپ خوری یا با اسکوپ بستنی با کمی فاصله داخل سینی قرار بدید و سینی را برای نیم تا یک ساعت داخل یخچال بذارید استراحت کنه و خنک بشه و بعد کوکی ها رو به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که کنار کوکی کمی طلایی رنگ بشه داخل فر بپزید، بعد از چند دقیقه کوکی ها را روی توری منتقل کنید که کاملا خنک بشن.
نکات مهم تهیه کوکی پنیر خامه ای و شکلات
- نحوه نگهداری در ظرف در بسته در دمای محیط به مدت ۳ روز است.
- همه مواد به دمای محیط برسند.
- مواد خشک را از قبل الک کنید.
- بهتره که از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید اگر نبود از پنیر ویلی کاله استفاده کنید جدیدا ویلی کمی نمکش زیاد شده میتونید 1 ساعت قبل در آب قرار بدید.
- تا نمکش کم بشه داخل صافی آب اضافش رو بگیرید و مصرف کنید.
طرز تهیه کوکی پنیر خامه ای ساده
طعم و عطرش عالیه. روش ترد وسطش کیکی. میشه بهش گردو یا شکلات اضافه کرد. دوست داشتی هل و دارچینیش کن یا زعفرونی یا زست پرتقال بهش اضافه کن. چی از این بهتر.
مواد لازم برای تهیه کوکی پنیری
- آرد دو پیمانه
- تخم مرغ درشت یک عدد
- کره یک دوم پیمانه (۱۰۰گرم)
- پنیر خامه ای یک دوم پیمانه (۱۰۰ گرم)
- نمک نوک قاشق چای خوری
- پودر قند یک پیمانه
- بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
- وانیل نصف قاشق چای خوری خوری
- دارچین و شکر برای روی کوکی به میزان لازم
نکته: تمام موارد هم دمای محیط باشن.
طرز تهیه
آرد، نمک و بکینگ پودرو مخلوط و بعد الک کنید.
کره رو کمی بزنید تا باز بشه .پنیر خامه ای رو اضافه کنید یکم بزنید،دور گیری کنید.حالا پودر قند رو کم کم اضافه کنید. دورِ ظرف رو حین کنار با لیسک تمیز کنید تا مواد کامل باهم مخلوط شه. تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید، یک دقیقه بزنید.حالا آرد در سه مرحله اضافه کنید.
خمیرو به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید. تا خمیر سفت بشه و قابل شکل دهی. بعد از یک ساعت فر رو روی صد وهفتاد درجه تنظیم کنید تا گرم بشه.
سینی فرو کاغذ روغنی پهن کنید. از خمیر به اندازه نارنگی کوچیک بردارید و داخل شکر و دارچین بزنید (من شکر قهوه ای استفاده کردم) و با فاصله تو سینی فر قرار بدید. کوکی ها ۱۵ دقیقه زمان میخواد تا آماده بشن. نوش جان
نکته ها
- من با طعم دارچینی هم درست کردم. کوکی دارچینی رو با دست شکل دادم سطحش صافه. ولی کوکی ساده رو با قاشق ریختم و داخل پودر قند زدم ترک خورده.
- مواد کوکی باید داخل یخچال کاملا خنک و سرد بشه و گرنه به دست می چسبه. اگه چسبندگی داشت اجازه بدید باز توو یخچال استراحت کنه. البته یکم چسبندگی با زدن تو شکر دارچین از بین میره. آرد اضافه نکنید.
- اگه تمام مواد توو یک سینی جا نشد، باقی مانده خمیرو داخل یخچال قرار بدید تا سرماشو از دست نده و شل نشه. بیش از حد مواد کوکی رو هم نزنید بافت کوکی سفت میشه.