دسر شکلاتی با نشاسته ذرت یه دسر بسیار خوشمزه و در عین حال ساده هست. وقتی دسر درست میکنی یکی دو قاشق میذاری کنار بشقابت مزه مزه کنان و کم کم ازش میخوری اما باید بگم که این دسر شکلاتی با نشاسته ذرت رو با جاش میاری میذاری جلوت قاشقتو پر میکنی و میزنی بر بدن تا تموم شه! بی شک یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین دسرایی که امتحان کردید. یه حالت خامه ای، مخملی و لطیف داره با طعم شکلاتی جذاب. بریم برای مواد لازم و طرز تهیه.
مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی با نشاسته ذرت
- ۳ پیمونه شیر
- ۱۵۰ گرم شکلات ۵۰ درصد (طعم اصلی رو شکلات به ما میده پس شکلات با کیفیت استفاده کنید.)
- نصف پیمونه نشاسته ذرت
- دو تا زرده تخم مرغ
- ۳ قاشق غذا خوری شکر
طرز تهیه دسر شکلاتی با نشاسته ذرت
برای شروع ابتدا همه رو بریزید توو قابلمه قبل از گذاشتن روی گاز حسابی مخلوط کنید (نشاسته و شکر رو باهم مخلوط کرده بودم) تا نشاسته حل بشه.
بعدم رو شعله ی خیلی ملایم مدام هم برنید تا غلظت پیدا کنه حواستون باشه ته نگیره بریزید تو قالب ۴ ساعت تو یخچال.
وقتی کامل سفت بشه راحت از قالب برمیگرده اما اگه دوست داشتید قالب رو با دستمال کمی چرب کنید.
نکات مهم تهیه دسر شکلاتی با نشاسته ذرت
- من وقتی یکمی مایع از داغی افتاد داخلش توت فرنگی گذاشتم اما شما میتونید استفاده نکنید. چون وقتی میوه میره تو دسر سریع باید خورده شه.
- مورد دوم اینه که یکم به خاطر گرما رنگ میوه ها کم رنگ میشه بهتر شما روش میوه بچینید اصلا میتونید بدون میوه درستش کنید فقط پودر کاکائو الک کنید.