داچ بیبی یه پنکیک آلمانی هست که خیلی سریع و آسون آماده میشه و همینقدر جذاب و متفاوته از بقیه پنکیک هایی که دیدین! هم میشه با خامه و مربا، عسل و سرشیر و میوه سرو بشه
هم با قارچ و سوسیس و …
مواد لازم برای داچ بیبی (پنکیک آلمانی)
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ۲/۳ پیمانه
- آرد ۱/۲ پیمانه
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- کره ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت داچ بیبی (پنکیک آلمانی) به روش اصلی
خب اول تخم مرغ و شیر رو بذارید به دمای محیط برسه.
بعد فر رو روشن کنید با دمای ۲۲۰ درجه و بذارید گرم بشه.
وقتی فر گرم شد ظرف مورد نظرتون رو توش مقدار کره ای که گفتم بریزید و بذارید توی فر که هم ظرفتون گرم بشه هم کره ذوب بشه.
کل دستور برای ظرف با قطر ۲۰ سانتی متر مناسبه، من توی دوتا ظرف با قطر ۱۰ سانتی متر ریختم که به دو مدل سرو کنم.
حالا تخم مرغ و شیر و وانیل رو خوب با همزن دستی بزنید تا مخلوط بشن.
بعد آرد و نمک رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ارد گوله گوله توش نمونه.
حالا ظرف رو از فر دربیارید و سریع مایه پنکیک رو بریزید داخلش و بذارید توی فر.
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه چک کنید تا پنکیک طلایی شده باشه و بیارید بیرون و به دلخواه سرو کنید.
نوش جان