دسر لونافل یه دسر خیلی خوشمزه و آسون و البته کاربردی! برای مهمونی و تولد خیلی عالیه که سرو کنید. این یه دسر خوشمزه و شیرینه واسه اونایی کi عاشق طعم شیرینن. دسر لونافل خیلی محشره و رنگ و طعم زعفرونش دیوونه میکنه آدم رو. یه دسر خوشمزه که طعم بستنی میده و خیلی دلچسبه.
مواد لازم برای تهیه دسر لونافل
- آرد سفید قنادی ۱ لیوان
- شیر ۴ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۲ عدد
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- زعفران دم کرده یا پودری به اندازه دلخواه (قابل حذف)
- کره ۵۰ گرم در صورت دلخواه (من از کره استفاده نکردم اما فوق العاده خوشمزه ترش میکنه) (زمانیکه مواد رو میخوایم از روی حرارت برداریم میتونین کره رو اضافه کنید.)
- موز ۲ عدد
- گردو و پودر پسته و سس شکلات برای تزیین روی دسر
طرز تهیه دسر لونافل
برای شروع ابتدا ا لیوان آرد رو روی حرارت ملایم دائم هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه اما تغییر رنگ نده.
تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
شیر را اضافه کرده و آرد را از روی الک کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم تا مواد گلوله گلوله نشه.
روی شعله میزاریم و ا لیوان شکر و زعفران را اضافه میکنیم و در صورت دلخواه کره و مدام هم میزنیم تا مواد غلیظ بشه.
از روی حرارت برمیداریم و توی ظرف سرو ریخته و دسر را با موز و گردو تزیین میکنیم.
اگه دیدین موادتون گلوله گلوله شده نگران نباشین، با گوشکوب برقی کاملا یکدست میشه.
دسر را یک ساعت داخل یخچال بزارین تا خوشمزه تر بشه.
برای تمامی دسرها که میخواید با موز تزیین کنید کمی شکر بریزین روی موز که سیاه نشه.