توپک مرغ پنیری میتونه یه فینگرفود خیلی راحت، مجلسی و شیک برای سور توی مهمونی، جشنها و تولدها باشه یا یه غذا برای بچههایی که به راحتی مرغ نمیخورن. در این مطلب از وبسایت فیدیا با طرز تهیه توپک مرغ پنیری سوخاری خوشمزه آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه توپک مرغ پنیری سوخاری
- سینه مرغ یک عدد
- ران مرغ یک عدد
- نمک یک قاشق چایخوری
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
- پودر سیر یک قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- پاپریکا نصف قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری
- کنجد یک قاشق غذاخوری
- آرد ذرت یک قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا یک پیمانه
- نیر سفید (یا خامه ای یا لبنه) یک قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
- آویشن یک قاشق چایخوری
- آرد سفید یک پیمانه
- پودر سوخاری یک پیمانه
- تخم مرغ دو عدد
- روغن برای سرخ کردن توپکها
با این میزان مواد حدود 10 عدد توپک مرغ پنیری سوخاری خواهید داشت.
دستور پخت توپک مرغ پنیری سوخاری خوشمزه و مجلسی
مرحله اول، چرخ کردن مرغ
سینه و ران مرغ رو چرخ و مخلوط کنید.
مرحله دوم، مزهدار کردن مرغ
در این مرحله ادویهها رو که شامل نمک، زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر تخم گشنیز بو رو به مرغ چرخ شده اضافه کنید و سپس کنجد و آرد ذرت رو هم اضافه کنید و مواد رو حسابی ورز بدین و بعد اجازه بدید به مدت 30 دقیقه داخل یخچال استراحت کنه.
مرحله سوم، آماده کردن پنیر برای داخل توپک مرغ
در این مرحله پنیر پیتزا و پنیر سفید (یا خامه ای یا لبنه) رو به همراه جعفری خرد شده و آویشن خوب مخلوط کنید تا به طور کامل مخلوط بشه.
در ادامه این مخلوط رو به شکل توپکهای خیلی کوچیک در بیارید و گرد کنید.
مرحله چهارم، آماده کرده توپک
در این مرحله به اندازه یک مشت خیلی کوچیک از مایه مخلوط شده مرغ رو بردارید و مثل عکس زیر کمی گود کنید. سپس توپک پنیر رو داخلش قرار بدید و بعد با مقداری مایه مخلوط شده مرغ بپوشونید و گرد کنید، به صورتی که هیچ سوراخ و روزنهای وجود نداشته باشه.
توپکهای خام رو دوباره داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه.
نکته: دقت کنید که دور تا دور پنیر رو روکشی از مرغ گرفته باشه، در غیر این صورت ممکنه هنگام سرخ شدن توپکها پنیر پیتزا از داخل توپکها بیرون بریزه.
مرحله پنجم، سرخ کردن توپکها
بعد از گذشت نیم ساعت توپکها رو از یخچال بیرون بیارید و به ترتیب اول داخل آرد بغلتونید.
بعد توپکها رو داخل تخم مرغ همزده بزنید.
در نهایت توپکها رو داخل ظرف پودر سوخاری بغلتونید تا پولک دار بشه.
مرحله ششم، سرخ کردن توپکها
در این مرحله توپکها رو داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید، در زمان سرخ شدن توپکها رو داخل روغن بچرخونید تا تمام جهات توپکها به یک اندازه سرخ و طلایی رنگ بشه.
اگه توپک مرغ سوخاری پنیری با سس تارتار سرو کنید خیلی خوشمزهتر هم میشن! نوش جان.