اگه بدونی این چیز کیک قهوه و شکلات کافی شاپی چقدر خفن و خوشمزه ست! خلاصه که پیشنهاد می کنم در اولین فرصت امتحانش کنید، من یکی که عاشقش شدم.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک قهوه و شکلات
- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۳۵۰ گرم
- خامه صبحانه یاخامه ترش ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر یک پیمانه
- شکلات تلخ یا شیری صد گرم
- قهوه فوری یا اسپرسو ۱/۴پیمانه
- نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- شکلات برای تاپینگ
دستور پخت چیز کیک قهوه و شکلات
برای تهیه کراست این چیزکیک ابتدا بيسکوئيت ها رو داخل زیپ کیپ بریزید و با وردنه صاف کنید یا حتی غذاساز بریزید و حسابی پودر کنید.
کره رو ذوب کنید و بهش اضافه کنید. نمکم یه کم بزنید هم بزنید تا پودر بیسکویت حالتی منسجم و چسبنده پیدا کنه.
حالا قالب کمربندی رو انتخاب کنید. ترجیحا با کاغذ روغنی کفش رو بپوشانید. مخلوط کره و بيسکوئيت رو کامل در کف و دیواره های قالب پخش کنید و بعد برای یک ربع قالب رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارید.
تو این فاصله مواد پنیری رو آماده کنید.
داخل یه کاسه بزرگ پنیرخامه ای رو بریزید. با همزن کمی هم بزنید تا سبک بشه. شکر رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید بعد خامه صبحانه رو بریزید و هم بزنید تا یه کرم لطیف و سبک داشته باشید.
حالا تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هم بزنید. وانیل رو هم بریزید. تو این مرحله باید مواد رو نصف کنید و داخل دو تا ظرف بریزید. به یکی از ظرفها شکلات ذوب شده که داغم نباشه اضافه کنید و به دیگری قهوه رو!
فقط دیکه با همزن هم نزنید و با لیسک فولد کنید تا مواد مخلوط بشن.
حالا نشاسته ذرت رو به ظرفی که قهوه ریختید اضافه کنید و تمام! دیگه مواد پنیری آماده ست! لطیف و جذاب
قالب رو با کراست پخته از فرخارج کنید و اول مواد پنیری شکلاتی رو بریزید چون سفتتر و بهتر فرم چیزکیک رو حفظ میکنه و بعد مواد پنیری قهوه رو بریزید.
حالا وقتشه کف قالب رو با فویل کامل بپوشونید. بعد قالب رو روی سینی فر بذارید. داخل سینی فر تایک سوم ظرفیت قالب آب داغ بریزید. یعنی آب داغ تا حداقل یک سوم قالب بیاد.
حالا قالب رو داخل فری که کاملا داغه بذارید و بهش یک ساعت زمان بدید بپزه.
بعد از یک ساعت آروم درب فر رو باز کنید و قالب رو یه کوچولو تکون بدید مرکز چیزکیک باید لرزان و شل باشه البته نه خیلی زیاد!
اگه اینجوری بود کافیه و فر رو خاموش کنید ولی درب فر رو باز نذارید و چیزکیک رو خارج نکنید.
یه قاشق چوبی بین درب فر بذارید تا کم کم حرارتش کم بشه. بعد از نیم ساعت تا ۱ ساعت قالب رو از فر خارج کنید از حرارت که افتاد به یخچال منتقل کنید و یک شب تو یخچال نگهداری کنید.
بعد از این مدت آماده سرو هست. میدونم خیلی صبوری کردین حالا دیگه وقتشه پاداش این صبر رو بگیرید. واقعا ارزشش رو داره.