استیکی بان یا استیکی بانز فارسیش میشه نون چسبناک! نونی که هم به دلتون میچسبه، انقدر که خوشمزه است هم به دست و بالتون!
مواد لازم برای تهیه استیکی بان
مواد خمیر
- آرد فانتزی یا همه منظوره ۳۵۰ گرم
- شیر ۱۵۰ تا ۱۸۰ گرم
- شکر ۱۵ گرم
- نمک ۵ گرم
- خمیرمایه فوری ۶ گرم
- تخم مرغ یک عدد
- کره ۳۰ گرم
- آب یک تا سه قاشق در صورت نیاز
مواد میانی رول
- ۸۰ گرم شکر
- ۱۰ گرم دارچین
- ۵۰ گرم کره
مواد سس کارامل
- ۵۰ گرم شکر
- ۱۰۰ گرم خامه (داغ)
- ۵ گرم کره
- یک پینچ نمک
گردو خرد شده برای کف قالب به میزان دلخواه
طرز تهیه استیکی بانز
حتما از قالب های ساده یا پیرکس نشکن استفاده کنید. (کمربندی نباشه)
اول خمیرو آماده کنید (همه ی مواد خشک + شیر + تخم مرغ و کره) به مدت ۱۵ دقیقه با دست یا همزن وز بدید تا خمیر نرمی داشته باشید.
در کاسه چرب با درپوش ۴۵ دقیقه استراحت بدید. توو این فاصله سس کارامل و مواد میانی رول رو درست کنید. تابه یا قابلمه تون رو داغ کنید شکر رو کم کم بپاشید کف ظرف تا آب بشه (همش نزنید) فقط ظرفتون رو آروم روی حرارت بچرخونید.
خامه رو در حدی که شروع به قل زدن بکنه داغ کنید و به شکر آب شده اضافه کنید و هم بزنید و مواظب دستتون باشید. از رو حرارت برش دارید کره و نمک رو اضافه کنید.
بریزید همه جای کف قالبتون (دیواره های قالب رو حتما چرب و آردپاشی کنید) مثل من قالب کمربندی استفاده نکنید و از قالب های ساده یا پیرکس نشکن استفاده کنید. گردوی خرد شده رو روش بپاشید.
مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و کنار بذارید. بعد از استراحت خمیرو پهن کنید مواد میانی رو پخش کنید. و رولش کنید و برش بزنید و روی گردوها بذارید. روشو بپوشونید و به مدت ۶۰ تا ۷۵ دقیقه استراحت بدید تا حجم بگیره. با تخم مرغ و وانیل رومال کنید و در فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ بپزید.
بعد تا زمانی که داغه ظرفشو برگردونید چون کف قالب کارامل داغ داره راحت جدا میشه و بعد نوش جان کنید.
بدون کارامل هم که اگر درستش کنید میشه همون رول دارچین. البته که با کارامل، انقدر خوشمزه میشه که نگم براتون. نوش جان