از خوشمزگی چیزکیک باقلوای ترکیه ای هر چی بگم کمه. فقط باید امتحانش کرد. این چیز کیک بی‌نظیر با خمیر یوفکا درست میشه. پس از اونجایی که خمیر یوفکا رو به صورت آماده تهیه می‌کنید، تهیه این چیزکیک زمان زیادی نمی‌بره. فقط کافیه یک بار درست کنید تا طرفدارش بشید.

در ادامه با دستور پخت چیزکیک باقلوا ترکیه‌ای مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه چیزکیک باقلوا با خمیر یوفکا

  • پنیر خامه‌ای 400 گرم
  • خامه پر چرب نصف پیمانه
  • رنده پوست لیمو 1 قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • مغزیجات 300 گرم
  • کره آب شده 70 گرم
  • خمیر یوفکا (ترجیحا مخصوص باقلوا)

توجه داشته باشید که برای تهیه چیزکیک باقلوا همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.

مواد لازم برای تهیه شیره چیزکیک باقلوا

  • شکر یک پیمانه
  • آب یک پیمانه
  • لیموترش یک برش
  • دانه هل سه عدد
  • زعفرون دم کرده دو قاشق سوپ‌خوری

طرز پخت چیزکیک باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا

طرز تهیه چیزکیک باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا

مرحله اول، آماده کردن شربت چیزکیک باقلوا

برای شروع ابتدا شکر رو به همراه آب داخل یک قابلمه بریزید و یک برش لیمو به همراه دانه‌های هل و زعفران دم شده اضافه کنید.

قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید تا به جوش بیاد. وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه زمان بدید تا مواد ریز بجوشه و سپس از روی حرارت بردارید.


مرحله دوم، خرد کردن مغزیجات

گردو و پسته رو خرد کنید. مغزها رو به اندازه‌ای خرد کنید که زیر دندون احساس بشه.

سپس مغزهای خرد شده رو داخل یک کاسه بریزید و پنج قاشق غذاخوری از شربت رو روی مغزها بریزید و هم بزنید.


مرحله سوم، پهن کردن خمیر یوفکا داخل قالب

در این مرحله کف قالب رو با کره چرب کنید. سپس هر لایه از خمیر یوفکا رو تا بزنید و کف قالب بچینید و روی هر لایه رو با فرچه کره آب شده بزنید. دقت کنید که اضافه‌های خمیر باید از قالب بزنه بیرون.

آموزش طرز پخت چیزکیک باقلوای ترکی

همه لایه‌های خمیر یوفکا رو به همین ترتیب داخل قالب بچینید تا کف قالب کامل پوشیده بشه.

فیلم آموزش طرز تهیه چیزکیک باقلوا


مرحله چهارم، آماده کردن مواد میانی (مایه چیزکیک)

برای آماده کردن مواد میانی پنیر خامه‌ای و شکر رو داخل یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا کمی با هم مخلوط بشن. سپس به دلخواه کمی پوست لیموی رنده شده و خامه رو اضافه کنید و مواد رو با همزن بزنید.

در ادامه تخم‌مرغ‌ها رو هم اضافه کنید و حدود دو تا سه دقیقه با همزن مواد رو بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن. توجه داشته باشید که مواد باید با محیط هم دما باشن.


مرحله پنجم، پختن چیزکیک باقلوا

کمی از مغزهای خرد شده روی خمیر بریزید. سپس مایه جیزکیک رو داخل قالب بریزید و سطح مواد رو با لیسک صاف کنید. دوبهره کمی از مغزهای خرد شده روی مایه چیزکیک بریزید و سپس قسمت‌های خمیر یوفکا که خارج از قالب هست رو برگردونید و روی مواد رو با خمیر بپوشونید.

سپس با فرچه روی خمیر رو کره آب شده بمالید و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده بذارید و به مدت 40 تا 50 دقیقه با دمای 170 درجه سانتی‌گراد بپزید. بعد از گذشت 30 دقیقه قالب رو از فر خارج کنید و روی چیزکیک فویل بپیچید و دوباره بذارید داخل فر تا باقی پخت انجام بشه.

وقتی که زمان پخت کامل شد، چیزکیک باقلوا رو از فر خارج کنید و تا داغه شربت رو بریزید روش و بقیه مغزهای خرد شده رو روش بپاشید. سپس حدود پنج تا شش ساعت زمان بدید تا کاملا خنک بشه و سپس از قالب خارج کنید و برش بزنید و نوش جان کنید.


فیلم طرز تهیه چیزکیک باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا

 

دستور پخت‌های پیشنهادی

طرز تهیه چیزکیک باقلوا با شیر عسلی

مواد لازم لایه زیرین

  • خمیر یوفکا
  • کره ذوب شده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم

مواد لازم کرم

  • پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
  • شیرعسلی ۱ و ⅓ لیوان یا ۱ لیوان
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ¾ لیوان خامه صبحانه
  • ۲ قاشق غذاخوری گلاب
  • مقداری وانیل
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد قنادی

مواد لازم رویه

  • ۱۰۰ گرم رشته کادایف
  • ۱۰۰ گرم کره
برای تزیئن
  • پسته خرد شده و پودر پسته
  • شهد (ترکیب ۱لیوان آب و ۲ لیوان شکر: روی حرارت اجازه دهید به جوش بیاید.۳ دقیقه با حرارت کم بجوشد.سپس در محیط خنک شود)
  • گل سرخ

طرز تهیه

ابتدا کرم را حاضر کنید. پنیر به دمای محیط رسیده را با همزن ۲ دقیفه بزنیدسپس شیر عسلی را اضافه کنید و باز با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شود.

تخم مرغ ،وانیل و گلاب را اضافه و با همزن بزنید.

در آخر آر را اضافه کنید و با مواد یک دست کنید.

کف قالب کمربندی خود را با کره ذوب شده چرب کنید.ورق باقلوا یا یوفکا را قرار دهید. روی یوفکا را با کره برس کنید.چند لایه ی دیگر باز خمیر یوفکا به همین روش قرار دهید و بین آنها را با کره چرب کنید.

روی خمیر یوفکای داخل قالب کرم پنیری را بریزید و قالب را به فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه به مدت ۷۰ دقیقه منتقل کنید تا کیک بپزد.

رشته ها را با دست خردکنید و با کره در تابه با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن طلایی قهوه ای شود.

رشته های خنک شده را روی کیک داغ بریزید و روی آن را با پودر و تکه های پسته و گل سرخ تزئین کنید.

بلافاصله شربتی را که اندکی از داغی افتاده، روی کیک داغ بریزید و سپس به مدت حداقل ۵ ساعت چیز کیک را دریخچال قرار دهید و بعد از آن از قالب خارج و سرو کنید.


طرز تهیه چیزکیک باقلوا با خمیر باقلوا بدون یوفکا

مواد لازم

  • ورق باقلوا ۵ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر لبنه ۲۰۰ گرم
  • ماست خامه ای ۱۲۵ گرم
  • شکر ۷۵ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری سر پُر
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • هل ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه

اول از همه کف و دیواره های قالب هجده سانتی کمربندی یا ساده اتون رو کاغذ روغنی بندازید. (برای قالب ساده کاغذ روی دیواره ها رو بلندتر بگیرید در آخر بتونید با کمکش باقلوا رو بیرون بیارید.)

حالا کره اتون رو بگذارید آب بشه و بعد بزارید یخچال سرد بشه و کف سفید رنگش رو جدا کنید. (دوغ کره باعث میشه ته مزه ی شوری بده خمیر باقلواتون) و بعد اجازه بدید دوباره کره نرم بشه و با روغن مایع مخلوط کنید و بعد یکی یکی ورقه ها را رومال کره بزنید و کف و دیواره های قالبتون را باهاش بپوشونید.

اگر خمیرتون نرم نبود و تکه میشد ایراد نداره تکه ای قرار بدید و کف و دیواره های قالب رو لایه لایه بپوشانید، خیلی با دست فشار ندید دیواره ها رو . خمیر رو از سمتی که کره زدید داخل قالب بگذارید که بچسبن و راحت کنار هم قرار بگیرن. نگران نباشید بعد از پخت شکل میگیرن و یکدست میشن.

حالا بزاریدش کنار و بریم سراغ مواد پنیری

پنیر و شکر رو با هم بزنید. میرسیم به تخم مرغ ها که به نوبت اضافه کنیم به همراه پودر هل یک دقیقه میزنیم و بعد خامه و ماست را اضافه می کنیم و در آخر میرسیم به نشاسته ذرت و زعفران، که مخلوط میکنیم با موادمون.

حالا مواد پنیری رو داخل قالب و روی ورقه های باقلوامون میریزیم و (روش رو با کمی از ورقه های باقلوامون که برش های نواریه مستطیلی زدیم و با کره مخلوط کردیم) میپوشونیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم.

بعد از پخت به مدت یک ربع درب فر رو باز بزارید بدون اینکه قالب رو بیرون بیارید.

قالب که از فر بیرون اومد با فرچه به لبه هاش از شهد خنک شده تون رومال بزنید. این چیز کیک باید حداکثر ۴ ساعت تو یخچال استراحت کنه. بعد از قالب بیرون بیاد و دوباره به دیواره هاش با شهد رومال بزنید و بعد دوست داشتید مثل من پودر قند بپاشید و نوش جان

من واسه خوشگلی روش کمی پودر قند پاشیدم.

میتونید به جای درست کردن شهد، دو قاشق غذاخوری عسل رو با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط و کمی گلاب و زعفرون بزنید و استفاده کنید.

میتونید روی چهارمین ورق باقلواتون رو با مغزیجات دلخواه (گردو یا پسته) بپوشونید و بعد لایه ی آخر رو روش بگذارید.

4.8/5 - (5 امتیاز)