از خوشمزگی چیزکیک باقلوای ترکیه ای هر چی بگم کمه. فقط باید امتحانش کرد. این چیز کیک بی‌نظیر با خمیر یوفکا درست میشه. پس از اونجایی که خمیر یوفکا رو به صورت آماده تهیه می‌کنید، تهیه این چیزکیک زمان زیادی نمی‌بره. فقط کافیه یک بار درست کنید تا طرفدارش بشید.

در ادامه با دستور پخت چیزکیک باقلوا ترکیه‌ای مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه چیزکیک باقلوا با خمیر یوفکا

  • پنیر خامه‌ای 400 گرم
  • خامه پر چرب نصف پیمانه
  • رنده پوست لیمو 1 قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • مغزیجات 300 گرم
  • کره آب شده 70 گرم
  • خمیر یوفکا (ترجیحا مخصوص باقلوا)

توجه داشته باشید که برای تهیه چیزکیک باقلوا همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.

مواد لازم برای تهیه شیره چیزکیک باقلوا

  • شکر یک پیمانه
  • آب یک پیمانه
  • لیموترش یک برش
  • دانه هل سه عدد
  • زعفرون دم کرده دو قاشق سوپ‌خوری

طرز پخت چیزکیک باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا

طرز تهیه چیزکیک باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا

مرحله اول، آماده کردن شربت چیزکیک باقلوا

برای شروع ابتدا شکر رو به همراه آب داخل یک قابلمه بریزید و یک برش لیمو به همراه دانه‌های هل و زعفران دم شده اضافه کنید.

قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید تا به جوش بیاد. وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه زمان بدید تا مواد ریز بجوشه و سپس از روی حرارت بردارید.


مرحله دوم، خرد کردن مغزیجات

گردو و پسته رو خرد کنید. مغزها رو به اندازه‌ای خرد کنید که زیر دندون احساس بشه.

سپس مغزهای خرد شده رو داخل یک کاسه بریزید و پنج قاشق غذاخوری از شربت رو روی مغزها بریزید و هم بزنید.


مرحله سوم، پهن کردن خمیر یوفکا داخل قالب

در این مرحله کف قالب رو با کره چرب کنید. سپس هر لایه از خمیر یوفکا رو تا بزنید و کف قالب بچینید و روی هر لایه رو با فرچه کره آب شده بزنید. دقت کنید که اضافه‌های خمیر باید از قالب بزنه بیرون.

آموزش طرز پخت چیزکیک باقلوای ترکی

همه لایه‌های خمیر یوفکا رو به همین ترتیب داخل قالب بچینید تا کف قالب کامل پوشیده بشه.

فیلم آموزش طرز تهیه چیزکیک باقلوا


مرحله چهارم، آماده کردن مواد میانی (مایه چیزکیک)

برای آماده کردن مواد میانی پنیر خامه‌ای و شکر رو داخل یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا کمی با هم مخلوط بشن. سپس به دلخواه کمی پوست لیموی رنده شده و خامه رو اضافه کنید و مواد رو با همزن بزنید.

در ادامه تخم‌مرغ‌ها رو هم اضافه کنید و حدود دو تا سه دقیقه با همزن مواد رو بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن. توجه داشته باشید که مواد باید با محیط هم دما باشن.


مرحله پنجم، پختن چیزکیک باقلوا

کمی از مغزهای خرد شده روی خمیر بریزید. سپس مایه جیزکیک رو داخل قالب بریزید و سطح مواد رو با لیسک صاف کنید. دوبهره کمی از مغزهای خرد شده روی مایه چیزکیک بریزید و سپس قسمت‌های خمیر یوفکا که خارج از قالب هست رو برگردونید و روی مواد رو با خمیر بپوشونید.

سپس با فرچه روی خمیر رو کره آب شده بمالید و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده بذارید و به مدت 40 تا 50 دقیقه با دمای 170 درجه سانتی‌گراد بپزید. بعد از گذشت 30 دقیقه قالب رو از فر خارج کنید و روی چیزکیک فویل بپیچید و دوباره بذارید داخل فر تا باقی پخت انجام بشه.

وقتی که زمان پخت کامل شد، چیزکیک باقلوا رو از فر خارج کنید و تا داغه شربت رو بریزید روش و بقیه مغزهای خرد شده رو روش بپاشید. سپس حدود پنج تا شش ساعت زمان بدید تا کاملا خنک بشه و سپس از قالب خارج کنید و برش بزنید و نوش جان کنید.


فیلم طرز تهیه چیزکیک باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا

 

دستور پخت‌های پیشنهادی

Rate this post